Τρελαμένος ο Νάτχο με freddo και... Καραϊσκάκη!

Ιδιαίτερα ενεργός στα social media είναι ο Μπίμπαρς Νάτχο από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα κι έγινε μέλος του Ολυμπιακού. Ο Ισραηλινός έκανε δύο αναρτήσεις στο Instagram πριν και στη διάρκεια του αγώνα της νέας του ομάδας με τη Λουκέρνη. Δείτε τι... τρέλανε τον Ισραηλινό μέσο (VIDEO) στο ξενοδοχείο και την εξέδρα.

Τρελαμένος ο Νάτχο με freddo και... Καραϊσκάκη!

Ο Μπίμπαρς Νάτχο είναι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και δεν το κρύβει. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, αποδεικνύεται ιδιαιτέρως ενεργός στα social media, με ωραίες εικόνες από τη ζωή στη χώρα μας και στη νέα του ομάδα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ισραήλ και νέο απόκτημα του Ολυμπιακού βρέθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, στο "Γ. Καραϊσκάκης", προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Λουκέρνη. Στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης, άλλωστε, αναμένεται να αποτελέσει μέλος της "ερυθρόλευκης" αποστολής στο ταξίδι με προορισμό την Ελβετία.

Πριν και μετά από το 4-0 της ομάδας του, λοιπόν, θέλησε να κάνει δύο ποσταρίσματα στο Instagram. Το ένα ποδοσφαιρικό το άλλο όχι. Έκανε την αρχή με έναν υπέροχο Freddo cappuccino, τον οποίο απόλαυσε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει προσωρινά με την οικογένειά του.

Ακολούθως, ανέβασε βίντεο με τη "Θύρα 7" στον αέρα να δίνει το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού. Δείτε το διπλό ποστάρισμα του 30χρονου μέσου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK