Αλλουνού... Παππά ανανέωση

Εδώ (Παναθηναϊκός) ή εκεί (εξωτερικό) Παππάς; Οι απορριπτικές απαντήσεις του 28χρονου γκαρντ, που θα ήθελε κάτι περισσότερο, η δυσαρέσκεια που διαρρέει από την "πράσινη" ΚΑΕ, το ελληνικό ρόστερ και το πλάνο του Πασκουάλ.

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Νίκος Παππάς EUROKINISSI

Προφανώς και δεν είναι συμπτωματική η πληροφορία που είχε (και δημοσίευσε) το Contra.gr αναφορικά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ομογενή Ναζ Μήτρου-Λονγκ με την ταυτόχρονη διαρροή της είδησης πως ο Νίκος Παππάς αρνήθηκε (και) τη δεύτερη πρόταση ανανέωσης που έγινε.

Από τον Παναθηναϊκό διοχετεύεται η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη στάση του 28χρονου γκαρντ, τον οποίο ουκ ολίγες φορές είχε στηρίξει εμπράκτως στο παρελθόν, προσφάτως ή παλιότερα. Μοιραία για τον παίκτη η υπόθεση μπαίνει στον "πάγο" και οι "πράσινοι" εξετάζουν εναλλακτικά σχέδια.

Όχι πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Θα πρέπει ωστόσο να εμφανιστεί αναδίπλωση και επαναπροσδιορισμού απαιτήσεων από τον Νίκο Παππά. Διότι τόσο η πρώτη πρόταση των 3 εκατομμυρίων για 4 χρόνια (1+1+1+1), πόσο μάλλον η δεύτερη του 1.3 εκατομμυρίου ευρώ για 2ετές κλειστό συμβόλαιο ήταν υπερβατικές για έναν συμπληρωματικό (στο πλάνο του Τσάβι Πασκουάλ) παίκτη (ασχέτως αν θέλει κάτι παραπάνω) και ταυτόχρονα για έναν Παναθηναϊκό που θα χρειαστεί να ξοδέψει αρκετά για να γεμίσει με ποιότητα στην περιφέρεια, δεδομένου ότι ο Μάικ Τζέιμς έχει επί της ουσίας τελειώσει.

Αυτό που αφήνει ακόμη το παράθυρο ανοικτό είναι αφενός η μπασκετική αδυναμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον παίκτη αφετέρου η ανάγκη να υπάρχουν αρκετοί Έλληνες παίκτες στο "πράσινο" ρόστερ. Εκτός κι αν ο κορμός των γηγενών δυναμώσει διαφορετικά... Για τον Τσάβι Πασκουάλ δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά πως η εξέλιξη με τον Παππά τού ανέτρεψε τόσο πολύ όσα είχε στο μυαλό του. Κι ας έκανε τη διαφορά στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK