Η απάντηση Ουζουνίδη για τον Σισέ δόθηκε με επική γκριμάτσα...

Μέσα στις ερωτήσεις που έγιναν στον Μαρίνο Ουζουνίδη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην NOVA για την κατάσταση του Παναθηναϊκού ήταν και η... επιστροφή του Σισέ. Στην οποία αποκρίθηκε με... τη γλώσσα του σώματος.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ouzounidis EUROKINISSI

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν με αγωνία τις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη NOVA.

Θα φύγει ή όχι μετά τη νέα απαίτηση του Γιάννη Αλαφούζου για συρρίκνωση του μπάτζετ; Μέσα σ' όλα όσα είπε ο προπονητής του "τριφυλλιού", αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, αφού έχει θέσει τις δικές του κόκκινες γραμμές, κλήθηκε να σχολιάσει το σενάριο της επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ.

Όταν το άκουσε ο, ούτως ή άλλως απογοητευμένος, Μαρίνος Ουζουνίδης, απάντησε με τη... γλώσσα του σώματος του, σηκώνοντας τους ώμους και εκφράζοντας τη δυσφορία του. Τα μόνο λόγια που βγήκαν από το στόμα του ήταν " σοβαροί να είμαστε" .

Στο τέλος ρωτήθηκε ξανά και ούτε καν... απάντησε, λέγοντας χαρακτηριστικά " πάμε παρακάτω".

Άλλο ένα σημείο πάντως που αξίζει να σταθούμε ήταν και η "βόμβα" που πέταξε στο τέλος και δείχνει τις ακραίες αποφάσεις που παίρνονται διοικητικά. " Εδώ φτάσαμε στο σημείο να μας ζητήσουν να αποχωρήσει τραυματίας ποδοσφαιριστής. Θα ξεφλιτιστούμε παγκοσμίως στο τέλος", απάντησε και το μυαλό των περισσοτέρων πήγε στον Λουτσιάνο, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK