Από τη στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς (δέχθηκε και) δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού, έβγαλε... twitter-ικό παράπονο. Οι -δίχως τακτ- αναρτήσεις / απαντήσεις του σε ακολούθους - φαν του Παναθηναϊκού κυρίως αυτήν ακριβώς την πικρία αποτύπωσαν.

Πώς όμως ήταν δυνατόν οι "πράσινοι" αφενός να πληρώσουν καλά τον Νικ Καλάθη, που μάλιστα έκανε... σκόντο για να μείνει, δεδομένης της πρότασης της Χίμκι, αφετέρου να εξασφαλίσουν και στον ίδιο μια σύμβαση που θα φτάνει το 1.5 εκατομμύριο δολάρια; Αν είχε συμβεί αυτό, είτε το μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα εκτοξευόταν είτε θα έπρεπε να γίνουν... εκπτώσεις Ιουλίου στα υπόλοιπα συμβόλαια.

Ο Τζέιμς άργησε ν' αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει, ίσως γιατί είχε τις καλές προσφορές από Μακάμπι και Μιλάνο. Όταν το κατάλαβε και, αφού πρώτα είχε εκτεθεί με όσα ανέβαζε διαδοχικά, έγραψε αυτό: "Νιώθω κάπως σαν να πρέπει να πω κάτι. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάω αρνητικά για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Απαντούσα απλώς σε ερωτήσεις. Για να είμαι ειλικρινής θεωρώ ότι δεν μου έκαναν πρόταση επειδή γνωρίζουν την αξία μου και απλώς δεν μπορούν ν' αντέξουν οικονομικά εμένα και τον Νικ. Έχω εξαιρετική σχέση με το σύλλογο και τους αγαπώ".

Η απολογία του Τζέιμς

ADVERTISING

 

Το έσωσε πιστεύετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Τζέιμς θα έδινε το... ένα εκατομμύριο στον Παππά
Τόσα θέλει ο Τζέιμς και του φαίνεται περίεργο που δεν του τα δίνουν!