Μέχρι το... Καραϊσκάκη έφτασε η διαμάχη ΠΑΕ - Ερασιτέχνη για τη Λεωφόρο

Από τη μία η διοίκηση Αλαφούζου, από την άλλη η διοίκηση Γιαννακόπουλου και στη μέση η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού.

Μέχρι το... Καραϊσκάκη έφτασε η διαμάχη ΠΑΕ - Ερασιτέχνη για τη Λεωφόρο

Ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός; Όχι τόσο. Από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει στο τιμόνι της ΠΑΕ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αναλάβει τα ηνία του Ερασιτέχνη, οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Πόσο μάλλον όταν πεδίο αντιπαράθεσης αποτελεί το γήπεδο και το μίσθωμα αυτού.

Οι μεν υποστηρίζουν πως είναι " παράνομη και καταχρηστική" η άρνηση του Ερασιτέχνη να χορηγήσει το παραχωρητήριο, υποστηρίζοντας πως έχει ρυθμίσει το χρέος και ότι επί των ημερών Αλαφούζου έχουν ξοδευτεί περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ!

Οι δε πατούν πάνω σε "παλιές αμαρτίες" με εισιτήρια αγώνων που δεν θεωρούνταν για... χάρη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, με αποτέλεσμα να χάνονται ποσοστά και καταγγέλλουν " στρατηγική απόφαση να τιμωρηθεί η ομάδα μας με -6 βαθμούς".

Αποκορύφωμα της διαμάχης η... προτροπή του Ερασιτέχνη προς τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού ορίσει αυτός το τελικό τίμημα, να χρησιμοποιήσει " και το γειτονικό σου γήπεδο, αυτό του Φαλήρου". Γιατί " εκεί άλλωστε θα είσαι σίγουρα πιο επιθυμητός, από ότι στην Λεωφόρο...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK