Μετά την ξαφνική δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου πως σταματά να χρηματοδοτεί τον Παναθηναϊκό, είχαμε κύμα αποχωρήσεων τον Γενάρη από την ομάδα. Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τα ονόματα:

Μάρκους Μπεργκ, Λούκας Βιγιαφάνιες, Νίκλας Χουλτ, Ροντρίγκο Μολέδο, Γιώργος Κουτρουμπής, Νούνο Ρέις, Αντρές Τσάβες, Μπράιαν Καμπέσας, Όσκαρ Χίλιεμαρκ και Γιακούμπα Σιλά.

Κάποιοι παίκτες είχαν την τύχη να βρουν ιδανικό περιβάλλον, όπως οι Μπεργκ, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Τσάβες και Χίλιεμαρκ. Άλλοι πάλι... ταλαιπωρούνται και δίνουν μάχη για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία!

Ένας από αυτούς ήδη κούνησε μαντήλι και αναφερόμαστε στον Σιλά! Ο Αφρικανός άσος πήγε με μεταγραφή στην Μέχελεν, αγωνίστηκε μαζί με τον Δημήτρη Κολοβό, όμως δεν τα κατάφεραν και τερμάτισαν τελευταίοι στο Βέλγιο.

Υπάρχει δηλαδή περίπτωση στο τέλος της περιόδου να έχει ρίξει δυο... ομάδες. Παναθηναϊκό (για εξωαγωνιστικούς λόγους) και Μέχελεν.

ADVERTISING

ΟΙ... ΤΑΛΑΠΡΩΡΗΜΕΝΟΙ

Ο Σιλά βέβαια ίσως και να έχει... παρέα στον καημό σε λίγες εβδομάδες, αφού τρεις ακόμα πρώην πράσινοι παλεύουν για την παραμονή. Ας τους δούμε:

Νούνο Ρέις (Βιτόρια Σετούμπαλ): Βρίσκεται τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην Πορτογαλία και την Εστορίλ.

Λούκας Βιγιαφάνιες (Αλάνιασπορ): Και αυτός είναι τρεις πόντους πάνω από την Κόνιασπορ στην Τουρκία.

Μπράιαν Καμπέσας (Αβελίνο): Ίσως στην καλύτερη μοίρα από τους τρεις. Η ομάδα του είναι δυο πόντους πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής και τέσσερις μακριά από τον οριστικό υποβιβασμό.

Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκό μετά το -9
Οπαδοί πάνε στο ΔΣ με... άγριες διαθέσεις!
Και ξαφνικά, λεφτά υπάρχουν στον Παναθηναϊκό!