Όλο το παρασκήνιο της κόντρας Παναθηναϊκού - NOVA

Τι συμβαίνειστον πόλεμο Παναθηναϊκού -Νόβα;Τι ζήτησε το συνδρομητικό κανάλι και γιατί φωνάζουν οι "πράσινοι". Τι θα αποφασίσει η Λίγκα και τι κυκλοφορεί για την τράπεζα Πειραιώς. Ο Κώστας Καίσαρης έχει το ρεπορτάζ και τις απαντήσεις για το "καυτό" ζήτημα.

Όλο το παρασκήνιο της κόντρας Παναθηναϊκού - NOVA

ΤΙ συμβαίνει μεταξύ Παναθηναϊκού και Νόβα; Αγωγές, εξώδικα, φασαρία: "Δεν θα σας αφήσουμε να μπείτε στο γήπεδο για τη μετάδοση του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ", ο Αλαφούζος στον Παπαδόπουλο της Φόρθνετ. "Αν κερδίσουμε τα ασφαλιστικά μέτρα, το ματς με τον Λεβαδειακό θα το μεταδώσει άλλο κανάλι", ο Μπαλτάκος. Εξώδικο το μεσημέρι της Δευτέρας ότι, αν δεν καταβληθεί η δόση που καθυστερεί, δεν θα επιτραπεί η μετάδοση του αγώνα με τον Λεβαδειακό τη Κυριακή.

ΟΙ απορίες που δημιουργούνται είναι εύλογες: Για ποιο λόγο φωνάζει μόνο ο Παναθηναϊκός; Οι άλλοι 15 γιατί κάνουν το παγόνι και δεν ζητάνε τα λεφτά τους; Είναι κορόιδα; Ή μήπως δεν τα έχουν ανάγκη;Στον Ηρακλη πχ, που δεν έχουνε μαντήλι να κλάψουνε, γιατί δεν φωναζουνε; Το σχετικό ρεπορτάζ έβγαλε τις παρακάτω απαντήσεις:

-Η Νόβα πράγματι έχει καθυστερήσει μία δόση γύρω στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ.

-Στη πρόσφατη συνάντηση Super League-Φόρθνετ, παρουσία του Υφ.Αθλητισμού κ.Βασιλειάδη, ο διευθύνων σύμβουλος της τελευταίας, Πάνος Παπαδόπουλος, αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας και ζήτησε από τη Λίγκα να πάνε "πίσω" οι ημερομηνίες πληρωμής κατά 30 μέρες.

-Σύμφωνα με πληροφορίες, στο προσεχές Συμβούλιο της Παρασκευής που θα τεθεί και το θέμα του εξώδικου του Παναθηναϊκού, η πλειοψηφία των ΠΑΕ θα συμφωνήσει να γίνει το αίτημα δεκτό και να διαμορφωθεί νέο πλάνο πληρωμών. Αν όχι ένα μήνα πίσω, είκοσι μέρες.

-Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό στρέφονται δικαστικά κατά της Λίγκας αποσύροντας παράλληλα τον εκπρόσωπο τους.

-Η επιθετική πολιτική του Παναθηναϊκού έχει κατ' αρχήν ως αφετηρία τις κακές προσωπικές σχέσεις του Χρήστου Παναγοπουλου με τον Πάνο Παπαδόπουλο.

-Είναι χαρακτηριστικό ότι η αντίδραση του Παναθηναϊκού προέκυψε μόλις τέσσερις εργάσιμες ημέρες, μετά την ημερομηνία (15/1) που έπρεπε να καταβληθούν τα χρήματα.

-Παράλληλα, κυκλοφορεί ευρέως ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκχωρήσει τμήμα από τα τηλεοπτικά του έσοδα στη τράπεζα Πειραιώς για το δάνειο που έχει πάρει. Αν αυτό ισχύει, τότε η καθυστέρηση της Νόβα τού δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα.

Η συνέχεια στα δικαστήρια, με τον Παναθηναϊκό σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον,να ακολουθεί τη δικιά του πολιτική ρήξης (όπως έχει κάθε δικαίωμα άλλωστε) με το συνδρομητικό κανάλι και να είναι απομονωμένος από τις άλλες ΠΑΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τον ακολουθεί ούτε η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε διαμάχη με τη Νόβα, διεκδικώντας ποσό 1.45 εκατομ ευρώ για την περυσινή σεζόν, όταν και το συνδρομητικό την είχε βάλει στη κατηγορία των νεοφώτιστων! Παρά ταύτα, ο Μελισσανίδης ακολουθεί πολιτική διαλόγου κι όχι πολιτική ρήξης, όπως ο Αλαφουζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η θέση της NOVA: Καμία κόντρα με καμία ομάδα
Το μεγάλο λάθος του Αλαφούζου

News 24/7

24MEDIA NETWORK