Παπαπέτρου - Αγραβάνης "διαιωνίζουν" την κόντρα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ

Βεντέτα! Ο Αγραβάνης πέταξε το γάντι, ο Παπαπέτρου δέχθηκε την πρόκληση. Η απάντηση που έδωσε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού στον πρώην συμπαίκτη του διατήρησε τους τόνους ψηλά και έδωσε συνέχεια στα παραδοσιακά δίπολα των δύο "αιωνίων".

MEDIA DAY ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)
Ιωάννης Παπαπέτρου EUROKINISSI

Πριν από χρόνια υπήρχε το παραδοσιακό Αλβέρτης - Τόμιτς. Με τον καιρό ήρθε το κλασικό Διαμαντίδης - Τεόντοσιτς. Ακολούθησε, φυσικά, το εναλλακτικό Ομπράντοβιτς - Σπανούλης. Πλέον έχουμε το Παπαπέτρου - Αγραβάνης. Κρατάει χρόνια αυτή η... ίντριγκα των δίπολων με φόντο τις (εντός κι εκτός συνόρων) μάχες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και δεν φαίνεται πως θα εκλείψει όσο αμφότεροι παραμένουν δυνατοί κι ανταγωνιστικοί.

Από τη στιγμή της απόφασής του να παίξει στον Παναθηναϊκό, ο νεαρός φόργουορντ αποτελεί... επικηρυγμένο για τον ψηλό του Ολυμπιακού. Ο οποίος ανήμερα της μετακίνησης αυτής, αρχές Ιουλίου ήταν, είχε αναρτήσει φωτογραφία του κινηματογραφικού "scareface" Τόνι Μοντάνα και την ατάκα πως " εκείνοι που δεν γνωρίζουν την αξία της πίστης δεν μπορούν ποτέ να εκτιμήσουν το κόστος της προδοσίας".

Μετά, τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, ήρθε εκείνη η δήλωση στο "ΦΩΣ", η οποία έριξε λάδι στη φωτιά. " Φυσικά ήταν για εκείνον (σ.σ η ανάρτηση). Τι να πω, ψέματα; Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, η συμπεριφορά του Ιωάννη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να φέρεται αντρίκεια. Ειδικά σε μία ομάδα που τον έχει στηρίξει πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη τα τελευταία χρόνια! Εντάξει, ο καθένας θα κριθεί στο γήπεδο".

Πώς ήταν δυνατόν ο Παπαπέτρου να μην ερωτηθεί; Η αφορμή δόθηκε στην επίσημη "πρώτη" του Παναθηναϊκού. Η... μαχαιριά στον πρώην συμπαίκτη του ήταν στοχευμένη. " Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε από εδώ και να απαντάμε ο ένας στον άλλο. Δουλειά μου είναι να παίζω μπάσκετ και όχι να μιλάω. Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο. Δεν θα κάτσω να το σχολιάσω. Έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αξίες".

Για τον Παπανικολάου αντιθέτως, μέλι έσταξε το στόμα του. " Δεν αλλάζει αυτά και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό. Δεν μπορείς να διαγράψεις το παρελθόν. Ο καθένας για τη δική του ομάδα μέσα στο παρκέ δίνει τα πάντα και δεν υπάρχει φιλία. Έξω από το γήπεδο θα πω συγχαρητήρια στον Παπανικολάου αν κάνει κάτι καλό", δήλωσε.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έμαθε, ενημερώθηκε ή διάβασε, και για δεύτερη φορά χρησιμοποίησε τον Αλ Πατσίνο για να εκφραστεί.

Παπαπέτρου - Αγραβάνης "διαιωνίζουν" την κόντρα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ

ΓΖ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK