Σήμερα οι μηνύσεις της "Συμμαχίας" σε Αλαφούζο-Δ.Σ!

Ο τρίτος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ακολουθεί τη νομική οδό κατά του μεγαλομετόχου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, ζητώντας εισαγγελική παρέμβαση. Το Contra.gr αναλύει το γιατί…

Σήμερα οι μηνύσεις της "Συμμαχίας" σε Αλαφούζο-Δ.Σ!

Όπως είχε προαναγγελθεί εδώ και περίπου 20 μέρες, τα μέλη του Δ.Σ. της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" θα καταθέσουν στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (4/5) μηνυτήρια αναφορά κατά του Γιάννη Αλαφούζου και κατά των μελών του Δ.Σ. της "πράσινης" ΠΑΕ. Ο τρίτος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ (με ποσοστό περίπου 12,5%), αποφάσισε να ακολουθήσει πλέον τη νομική οδό (και) διότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να παραδοθούν στη "Συμμαχία" τα πλήρη οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση.

Με τη μηνυτήρια αναφορά 27 σελίδων, η "Συμμαχία" θα ζητήσει να διερευνηθεί η διάπραξη τυχόν ποινικών αδικημάτων σε βάρος της ΠΑΕ και αν στοιχειοθετείται κακοδιαχείριση με δόλο απ’ την πλευρά του μεγαλομετόχου και των μελών του Δ.Σ., ζητώντας έτσι εισαγγελική παρέμβαση.

Ακούστε την είδηση όπως μεταδόθηκε στον Sport 24 radio 103,3:

News 24/7

24MEDIA NETWORK