Το deal ΠΑΟ-Κόπονεν έφτασε ως... τις ΗΠΑ

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Πέτερι Κόπονεν επιβεβαιώνεται και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ποιος έγραψε τι. Ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες επί του θέματος.

Το deal ΠΑΟ-Κόπονεν έφτασε ως... τις ΗΠΑ

Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος Κιθ Σμιθ έρχεται να επιβεβαιώσει το σαββατιάτικο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Contra.gr για την προφορική συμφωνία που έχει προκύψει μεταξύ Παναθηναϊκού - Κόπονεν.

Ο ρεπόρτερ - αναλυτής μεταγραφών, ο οποίος εργάζεται για το realgm.com αφιέρωσε ένα tweet 18 λέξεων στη συγκεκριμένη είδηση διότι ο 30χρονος Φινλανδός γκαρντ, που αποχώρησε μετά από μια 2ετία στην Μπαρτσελόνα, εξακολουθεί να "ανήκει" στους Ντάλας Μάβερικς! Άρα απασχολεί όπως και να 'χει το ΝΒΑ.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο λογαριασμό του:

Αυτό που έχουμε να προσθέσουμε σ' όλα τα παραπάνω είναι πως ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει πρώτα τη δουλειά με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον ατζέντη του οποίου υπήρξε ραντεβού για τις λεπτομέρειες και επί της ουσίας συμφωνία για συμβόλαιο τριών ετών, και κατόπιν με τον Νίκο Παππά για να προχωρήσει κατόπιν στην ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας με τον Κόπονεν. Το όνομα του οποίου δεν είναι τυχαίο πως τις τελευταίες ημέρες δεν "κυκλοφορεί" καθόλου στα μεταγραφικά στέκια. Προφανώς είναι στάντ-μπάι, αναμένοντας τις οριστικές εξελίξεις στο "τριφύλλι".

Αν συμβεί κάτι που θ' ανατρέψει τα ισχύοντα δεδομένα, ουδείς μπορεί να το προβλέψει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK