Το "πράσινο" μήνυμα και το παράπονο του Σισέ για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν ξέχασε φυσικά τα 110α γενέθλια του Παναθηναϊκού και έστειλε τις ευχές του με ένα "πράσινο" μήνυμα στο instagram (PHOTO).

24/05/2017 Panathinaikos Vs AEK for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
24/05/2017 Panathinaikos Vs AEK for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 24/05/2017 PANATHINAIKOS VS AEK FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN APOSTOLOS NIKOLAIDIS STADIUM IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ημέρα γενεθλίων η 3η του Φλεβάρη για τον Παναθηναϊκό, μιας και το τριφύλλι έκλεισε τα 110 χρόνια ζωής. Τα μηνύματα που δέχθηκε η ομάδα ήταν χιλιάδες, όμως ξεχώρισε φυσικά αυτό που Τζιμπρίλ Σισέ, του Γάλλου άσου που αν και αγωνίστηκε μόνο μια διετία (2009-11) με τα χρώματα του συλλόγου, δέθηκε με τον κόσμο όσο λίγοι.

Ο Σισέ λοιπόν έστειλε το δικό του μήνυμα στον Παναθηναϊκό μέσω instagram και τρέλανε τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι τον αποθέωσαν.

"110 χρόνια Παναθηναϊκός. Τόσο περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Χρόνια πολλά σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο. Ήθελα πολύ να έρθω και θα ερχόμουν αν με καλούσαν, αλλά δεν το έκαναν. Σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟ. Θα σας αγαπώ για πάντα, "Πράσινος" για μια ζωή", το μήνυμα και το... παράπονο του Σισέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK