Τουλάχιστον νίκησαν στις... selfie οι "πράσινοι"

Η χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν την αναμέτρηση με την Λαμία οι παίκτες του Παναθηναϊκού φάνηκε και στα social media, αφού ανέβασαν χαλαρά βίντεο και selfie από το... μαγευτικό τοπίο.

Τουλάχιστον νίκησαν στις... selfie οι "πράσινοι"

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και αποτελούν πλέον σημαντικό κομμάτι της. Για πολλούς μάλιστα είναι επαγγελματικό εργαλείο και ειδικότερα για τους ποδοσφαιριστές, που προσπαθούν να προβάλλουν την εικόνα τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορείς να... καταδικάσεις κάποιον επειδή ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες στον λογαριασμό του. Υπάρχουν όμως και όρια. Ειδικότερα όταν οι καταστάσεις δεν... επιτρέπουν χαλαρότητα, αλλά απόλυτη συγκέντρωση.

Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν τα κινητά τους και να τραβήξουν χαλαρά βίντεο και selfie από το χιονισμένο τοπίο στο γήπεδο της Λαμίας σε... γιορτινό mood.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε, αφού το "τριφύλλι" δέχθηκε ντροπιαστική ήττα με 4-1 (3-0 στο ημίχρονο!!!) από την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ και πλέον είναι το αουτσάιντερ για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Υπερβολικό; Ίσως ναι, ίσως και όχι. Καμιά φορά όμως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και δείχνουν το πως αντιμετωπίζουν κάποιοι την κατάσταση εντός ομάδας ή που έχουν το μυαλό τους.

Τουλάχιστον νίκησαν στις... selfie οι "πράσινοι"
Τουλάχιστον νίκησαν στις... selfie οι "πράσινοι"

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK