Από τον Χούτο στον... Φαν Πέρσι

Η αλλαγή ατζέντη βρίσκει τον Λάζαρο Λάμπρου στο ίδιο γραφείο μ' έναν εκ των κορυφαίων Ολλανδών της τελευταίας 20ετίας. Ποιους άλλους έχει φέρει στην Ελλάδα.

Από τον Χούτο στον... Φαν Πέρσι
EUROKINISSI SPORTS

Με τον Λάμπρο Χούτο ήταν αυτοκόλλητοι. Μέχρι τη στιγμή που οι δρόμοι τους χώρισαν. Έκτοτε ο Λάζαρος Λάμπρου θα έπρεπε ν' αποφασίσει για το γραφείο που θα τον εκπροσωπεί στην αγορά. Την επιλογή του δεν την ανακοίνωσε ο ίδιος, αλλά ο εκπρόσωπος της SEG στην Ελλάδα, ο Τάσος Παπαδόπουλος. Μέσω twitter και instagram.

Η ολλανδική εταιρία έχει έδρα το Άμστερνταμ και πολύ σπουδαία ονόματα του χώρου. Το πιο γνωστό εξ όλων ο Ρόμπι Φαν Πέρσι. Ο οποίος έχει χάσει την αίγλη και τη χρηματιστηριακή αξία του παρελθόντος, παραμένει ωστόσο η βιτρίνα των Ολλανδών. Και πλέον θα είναι "συμπαίκτης" με τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Στο πελατολόγιο τους θα βρεις επίσης τον Μέμφις Ντεπάι (46 εκατ., Λιόν), τον πιο "ακριβό" πλέον ποδοσφαιριστή που εκπροσωπούν, λίγο παραπάνω από τον Στέφαν ντε Φράι (41 εκατ., Ίντερ) και αρκετά παραπάνω από τον Στρούτμαν (28.3 εκατ., Ρόμα). Ο τέταρτος της λίστας ένας προσεχής αντίπαλος του Λάμπρου, στις ευρω-μάχες με τη Σπαρτάκ, ο Κουίνσι Πρόουμς των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τις τελευταίες δουλειές που έκλεισαν ήταν του Κολομβιανού Σαντιάγο Αρίας που κατέληξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην Ελλάδα έχουν φέρει Φινμπόγκασον, Μπίσεσβαρ, Αφελάι, Βούκοβιτς και Μπεν, ενώ μέσω του Τάσου Παπαδόπουλου εκπροσωπούν και πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, νεαρούς και ταλαντούχους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK