Μέχρι και ο... Αραούχο στο κάδρο του ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση γκολτζή φορ που θα καλύψει τον Πρίγιοβιτς, είτε απλώς λείψει για καιρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο είτε φύγει, έχει φέρει στην πόρτα της Τούμπας ουκ ολίγους υποψηφίους προς... συνέντευξη. Μεταξύ αυτών και ο Αργεντινός της ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ότι ο ΠΑΟΚ "κυνηγάει" να κλείσει, άμεσα μάλιστα, επιθετικό είναι δεδομένο. Ποιος όμως θα είναι αυτός που θα κλείσει την τρύπα ενόσω ο Πρίγιοβιτς θα είναι... εκτός; Πολλά τα ονόματα που κυκλοφορούν καθημερινά, για κάθε γούστο...

Πρώτα αναδύθηκε στην επιφάνεια η περίπτωση του Φινλανδού Πούκι. Ποιοτικός φορ με δυνατό βιογραφικό, αλλά και υψηλές απαιτήσεις.

Την ίδια στιγμή απασχολούσε εντόνως ο Ισπανός Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, μια φαινομενικά εύκολη περίπτωση...

Προσφάτως άρχισε να μπαίνει στην καθημερινότητα του ρεπορτάζ το όνομα του Ρουμάνου Κεσέρου. Έμπειρος στράικερ με θητεία στη Γαλλία, τον γνωρίζει καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τον... προωθούν συνεχώς οι συμπατριώτες του με δημοσιεύματα που έχουν ασπρόμαυρο background.

Τώρα κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του το ενδεχόμενο της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο. Ο οποίος έπαιξε μία 2ετία στην ΑΕΚ, αλλά ανήκει στην ισπανική Λας Πάλμας. Οι νησιώτες τον έχουν στη βιτρίνα, αφού μπορεί να τους αποφέρει μεγάλο κέρδος. Είναι διατεθειμένος ωστόσο ο ΠΑΟΚ να μπει στην κουβέντα; Ή ταυτόχρονα ο Αργεντινός θα συζητούσε το ενδεχόμενο να παίξει για τον έτερο δικέφαλο του ελληνικού πρωταθλήματος;

Πού το είδαμε; Στο εξώφυλλο τη Fair Play Arena Press.

Μέχρι και ο... Αραούχο στο κάδρο του ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK