"Τολμηρό" μήνυμα Σαββίδη πριν φύγει για Ρωσία

Η οικογένεια Σαββίδη αναχώρησε για την Ρωσία κάτι που ανακοίνωσε ο Γιώργος στο Instagram. Προτού φύγει όμως, έστειλε ένα... αιχμηρό μήνυμα με μία αρκούδα που κάνει μία συγκεκριμένη... τολμηρή κίνηση (φωτογραφίες).

"Τολμηρό" μήνυμα Σαββίδη πριν φύγει για Ρωσία

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να ρίξει τους τόνους με ανακοίνωση του στην οποία ζητάει συγγνώμη για τα περιστατικά της Τούμπας, τονίζοντας όμως πως δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για ένα καθαρό ποδόσφαιρο.

Λίγο αργότερα τόσο παίκτες του ΠΑΟΚ, όσο οργανωμένοι οπαδοί, Ερασιτέχνης και ΚΑΕ εξέφρασαν τη στήριξη τους προς το πρόσωπο του ισχυρού άνδρα του "δικέφαλου". Ο Γιώργος Σαββίδης, ωστόσο, συνέχισε να... χτυπάει μέσω των social media.

Ειδικότερα το τελευταίο του ποστάρισμα είναι ξεκάθαρο μήνυμα προς τους "εχθρούς" του όπως τους χαρακτηρίζει. Και το θέμα δεν είναι τι αναφέρει, αλλά το βίντεο που το συνοδεύει.

" Φεύγουμε για Ρωσία. Ένα μήνυμα σε όλους τους εχθρούς μας πριν φύγω...", γράφει και έχει μία αρκούδα που ξύνει τα γεννητικά της όργανα.

"Τολμηρό" μήνυμα Σαββίδη πριν φύγει για Ρωσία

Στο αμέσως προηγούμενο ευχαριστεί όσους τον στηρίζουν.

"Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω ΠΑΟΚΙΑ, έχω πάρει τόσα πολλά και διαφορετικά μηνύματα και έχω ακούσει τόσες δηλώσεις που δεν νιώσω μόνος. Οικογένεια".

"Τολμηρό" μήνυμα Σαββίδη πριν φύγει για Ρωσία

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK