Πώς πήγε ο Κλάους στον ΠΑΣ

Το πρόσωπο που ανέλαβε να πείσει τον Στέφανο Αθανασιάδη να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του "Αίαντα" και το ποσό του συμβολαίου του.

Πώς πήγε ο Κλάους στον ΠΑΣ

Ένα (άλλοτε διεθνής) φορ, πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ που στη Μακάμπι Χάιφα είχε "βασιλικό" συμβόλαιο, πώς κατέληξε να "κλείσει" στον ΠΑΣ Γιάννινα;

Μικρό ποδοσφαιρικό μέγεθος το καμάρι της πόλης δεν είναι σε καμία περίπτωση. Λογική όμως η παραπάνω απορία για τον Κλάους Αθανασιάδη και τη συμφωνία του με τους Ηπειρώτες.

Όπως διαβάσαμε στην προτελευταία σελίδα της εφημερίδας Sportime, σελίδα με Παρασκήνια, ο 30χρονος στράικερ χρειάστηκε αρκετές ημέρες προτού απαντήσει καταφατικά στην πρόταση. Ούτως ή άλλως, είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μπορεί να προκύψει ο Παναθηναϊκός.

Όταν πάντως κατάλαβε έβαλε κάτω τα δεδομένα και κατέληξε στον ΠΑΣ. Αφού πρώτα είχε πειστεί από τον Χριστοβασίλη τζούνιορ πως στα Γιάννινα τον έχουν τόση μεγάλη ανάγκη που μπορεί ν' αναστήσει την καριέρα του. Σχεδόν 10 ημέρες μιλούσαν οι δυο τους γι' αυτό το ενδεχόμενο και η έκβαση είχε αίσιο τέλος.

Το οικονομικό σκέλος, πάντα με τις ίδιες πηγές, ανέλαβε ο Χριστοβασίλης ο πρεσβύτερος. Προσφέροντας στον Κλάους 150.000 φιξ και άλλα 30.000 σε περίπτωση που σκοράρει τουλάχιστον 10 γκολ. Η αποζημίωση από τη Μακάμπι επέτρεψαν στον Αθανασιάδη να ρίξει το κασέ του, προσδοκώντας ότι ως το βασικό 9άρι της ομάδας του Πετράκη, θα το ανεβάσει ξανά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK