Η Ρεάλ ετοιμάζει πρόταση για παίκτη που θέλει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Τον θέλει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα όπως και ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ουδείς γνωρίζει αν τελικά θα καταλήξει σε κάποια εκ των δύο, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παρακολουθήσουμε "μονομαχία" μεταγραφικού... Clasico.

Η Ρεάλ ετοιμάζει πρόταση για παίκτη που θέλει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα
ΑΡ

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να καλύψει επάξια τα τετραγωνικά της μεσαίας γραμμής. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα...

Το μεταγραφικό "ναυάγιο" με τον Ντε Γιονγκ του Άγιαξ, καθώς και τα εμπόδια που... ξεφυτρώνουν στην περίπτωση του άσου της Παρί, Ραμπιό, έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους των "μπλαουγκράνα" να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Μια εξ αυτών είναι και του Μίραλεμ Πιάνιτς, για τον οποίο λέγεται ότι έχει κερδίσει τον θαυμασμό του Λιονέλ Μέσι. Για την ακρίβεια, τα ισπανικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει προτείνει στην διοίκηση του συλλόγου την απόκτηση του διεθνούς Βόσνιου. Κι εκείνοι με την σειρά τους φέρονται να εξετάζουν σοβαρά το αίτημα τού.

Μέχρι πρότινος στην κούρσα της απόκτησης του άσου της "Μεγάλης Κυρίας" είχε μπει και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία... εγκατέλειψε στα μισά της διαδρομής δια στόματος Γκουαρδιόλα, ο οποίος δήλωσε ρητά ότι "δεν ενδιαφερόμαστε".

Όλα έδειχναν ότι η "πόρτα" της μεταγραφής του Πιάνιτς είχε ανοίξει διάπλατα, αλλά τις τελευταίες ώρες έκανε την εμφάνισή της η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βάζει προς το παρόν "στοπ" στις όποιες ορέξεις της Μπαρτσελόνα.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μοιάζει πεπεισμένος πως ο 28χρονος άσος αποτελεί το... αντίδοτο για την θέση του κέντρου, σκοπεύοντας να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το ποσό των 75 εκατ. ευρώ που ζητάει η Γιουβέντους για την παραχώρησή του.

Πάντως, όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ιταλίας ο ίδιος ο παίκτης δείχνει να θέλει να αλλάξει παραστάσεις, δείχνοντας μια προτίμηση προς την Μπαρτσελόνα. Ουδείς, όμως μπορεί να γνωρίζει που θα κάτσει η μπίλια, αν και το γεγονός ότι ο Βόσνιος έχει την ψήφο του Μέσι ίσως να παίξει τον ρόλο του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK