Σιγά τα ωά! Με... ευτελές ποσό συμβιβάστηκε ο Ρονάλντο

Aν είσαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ένα ποσό έστω και δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σου φαίνεται piece of cake αν πράγματι θέλεις να γλιτώσεις από τις δαγκάνες της ισπανικής εφορίας.

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during a team training session, in Oeiras, outside Lisbon, Monday, June 4 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during a team training session, in Oeiras, outside Lisbon, Monday, June 4 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP IMAGE

Ο... έντιμος συμβιβασμός μεταξύ του ισπανικού δημοσίου και του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα χρέη του τελευταίου στην εφορία επετεύχθη.

Θα στοιχίσει βέβαια κάτι παραπάνω στον Πορτογαλό σταρ αλλά οκ, ο Κριστιάνο οικονομικό πρόβλημα δεν έχει για να "κλάψει" για τα 18,8 ψωροεκατομμύρια ευρώ. Τόσα πρέπει να πληρώσει πάντως.

Ούτε με τα δύο χρόνια φυλάκισης (που επίσης του επιβλήθηκαν) έχει θέμα ο Πορτογάλος. Εξαγοράσιμα είναι και μόλις του κοινοποιηθεί το ποσό, θα καταθέσει το χρήματα για να "καθαρίσει" μια για πάντα το όνομά του.

Ολα αυτά έγιναν γνωστά μόλις μερικές ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα της Ισπανίας με την Πορτογαλία για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Προφανώς να τον... εξευμενίσουν ήθελαν οι Ισπανοί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK