Τα λεφτά του Δώνη τα πήρε ο Στανόγεβιτς

Πώς ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού... άνοιξε την πόρτα της Σαουδικής Αραβίας στον Σέρβο και του βρήκε ξανά πολύ καλή δουλειά!

EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
Στανόγεβιτς EUROKINISSI

Θυμάστε που πριν από 20 ημέρες ο Γιώργος Δώνης είχε απορρίψει πρόταση 1.7 εκατ. (πετρο)δολαρίων περιμένοντας τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό; Είχαμε γράψει γι' αυτήν.

Η προσφορά εκείνη είχε έρθει από την Αλ-Καντσίγια της Σαουδικής Αραβίας. Στην οποία τη Δευτέρα ανέλαβε προπονητής ο Αλεξάντερ Στανόγεβιτς. Ο 44χρονος Σέρβος που πέρυσι τέτοια εποχή αναλάμβανε τον ΠΑΟΚ και... έφευγε νύχτα για να να τον διαδεχθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεν ξέρουμε αν ο Παρτιζάνος κόουτς πήρε τα ίδια λεφτά που πρότειναν οι Άραβες στο Δώνη. Σίγουρα πάντως η άρνηση του Έλληνα να γυρίσει για τρίτη φορά στη Σ.Αραβία λειτούργησε υπέρ του Στανόγεβιτς, ο οποίος είχε μείνει χωρίς δουλειά για ένα χρόνο.

Τον Στανόγεβιτς τον... ελκύουν τα πλούσια πρότζεκτ, καθώς έχει δουλέψει σε τρεις διαφορετικές ομάδες της Κίνας.

Η Αλ-Καντσίγια, εκτός από καλό συμβόλαιο, προσφέρει και υψηλό μπάτζετ. Είχαν δεσμευτεί για κάτι τέτοιο οι ιδιοκτήτες της στον Δώνη. Ο ίδιος θεώρησε όμως πως δεν υπάρχουν προοπτικές πρωταθλητισμού (πέρυσι τερμάτισε 12 στις 14 ομάδες και εφέτος πάει μαξ για 5άδα) και την απέρριψε.

Ο Στανόγεβιτς έκρινε διαφορετικά.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK