Η ιστορική selfie του θριαμβευτή Σιόβα στο "Μπερναμπέου"!

Η Λεγκανές έγραψε ιστορία με πολλούς τρόπους στο "Μπερναμπέου" και ο Δημήτης Σιόβας το χάρηκε με την ψυχή του, βγάζοντας φοβερή selfie την ώρα των πανηγυρισμών (PHOTO)!

Η ιστορική selfie του θριαμβευτή Σιόβα στο "Μπερναμπέου"!

Δεν αποκλείεται το βράδυ της Τετάρτης ο πιο ευτυχισμένος Έλληνας στον κόσμο να ήταν ο... Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος βίωσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου όντας στη... σωστή πλευρά!

Αν και έχασε στη έδρα της με 1-0 στο πρώτο ματς, η Λεγκανές όχι μόνο κοίταξε στα μάτια την Ρεάλ στην Μαδρίτη αλλά την νίκησε με 2-1 στη ρεβάνς και ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους "4" του Copa del Rey.

Η ιστορική selfie του θριαμβευτή Σιόβα στο "Μπερναμπέου"!

Πετυχαίνοντας μάλιστα αυτό, μπορεί να καμαρώνει για τρία πράγματα: για την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο "Μπερναμπέου", για την πρόκρισή της για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και για το ότι είναι η πρώτη ομάδα στο θεσμό που αποκλείει τους "μερένγκες" σε διπλούς αγώνες έχοντας χάσει το πρώτο ματς στην έδρα της!

Το φινάλε μάλιστα ήταν συγκλονιστικό, με τους παίκτες της Λεγκανές να γιορτάζουν σαν μικρά παιδιά στο χορτάρι τη μεγαλειώδη πρόκριση και να παίρνουν μέρος σε μία συλλεκτική ομαδική φωτογραφία με φόντο τις εξέδρες του "Μπερναμπέου".

Την φωτογραφία αυτή την ανέβασε η ομάδα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, με τον πρωήν άσο του Ολυμπιακού (βασικός, έγινε αλλαγή στο 58') να απεικονίζεται μάλιστα την ώρα που έβγαζε selfie φωτογραφία για να απαθανατίσει την ιστορική στιγμή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK