Τον ήθελε η ΑΕΚ, έκλεισε στην δεύτερη Ισπανίας

Ποδοσφαιριστής που οι Ισπανοί έστειλαν στην ΑΕΚ ως προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ, τελικά όχι μόνο παρέμεινε στην πατρίδα του, αλλά θα αγωνίζεται πλέον στη δεύτερη κατηγορία! Διαβάστε ποιος είναι.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
jimenez jimenes ximeneth EUROKINISSI

Η σχέση του Μανόλο Χιμένεθ με τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες κρατάει χρόνια. Για την ακρίβεια από τότε που ο πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν ακόμα 16 ετών και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης λόγω του προπονητή της ΑΕΚ!

Έτσι, το καλοκαίρι που μας πέρασε ισπανικά δημοσιεύματα έστειλαν τον έμπειρο άσο στην αγκαλιά του ποδοσφαιρικού του... πατέρα στην Ένωση. Σύμφωνα με τα όσα γράφονταν εκείνη την περίοδο, ο Χιμένεθ είχε μιλήσει προσωπικά με τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα τον είχε πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Τελικά ο Ρέγιες όσο μόνο δεν ήρθε στην Ελλάδα ( στο παρελθόν έχει ακουστεί μία ντουζίνα φορές και για τον Ολυμπιακό), αλλά έμεινε ελεύθερος για έξι μήνες! Όλα αυτά μέχρι χθες το βράδυ.

Η Κόρδοβα ήρθε σε συμφωνία με τον 34χρονο άσο και υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του μέχρι το τέλος της περιόδου, με σκοπό να βοηθήσει να παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία! Περασμένα μεγαλεία με λίγα λόγια για έναν παίκτη που που έγραψε ιστορία στα ισπανικά γήπεδα.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK