Ο Δώνης θέλει τον Μάριό (του)

Η Στουτγκάρδη έβαλε στην επίθεσή της τον Σούπερ Μάριο (Γκόμεζ), όχι μόνο για να της δώσει γκολ αλλά για να τον κάνει παρτενέρ του Τάσου Δώνη, βοηθώντας στην εξέλιξη του και την απογείωση της αξίας του τα αμέσως επόμενα χρόνια. Ολες οι σχετικές λεπτομέρειες.

Ο Δώνης θέλει τον Μάριό (του)

Τελικά ο Τάσος Δώνης χωρίς... Μάριο ως παρτενέρ στην επίθεση δεν μπορεί. Στη Νις πέρσι ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι που τον βοήθησε να εξελιχθεί και να κάνει μεταγραφή στην Μπουντεσλίγκα. Τώρα στη Στουτγκάρδη θα έχει -από τις 12 Γενάρη, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος - τον Γερμανό Σούπερ Μάριο δίπλα του. Κι αυτό αφού οι Σουηβοί έσκασαν 3 μύρια στην Βόλφσμπουργκ για να βάλουν τον Γκόμες στην μηχανή τους.

Προσοχή: όσοι βιαστούν να πουν πως με την άφιξη του Μάριο Γκόμεζ θα δυσκολέψουν τα πράγματα για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό δεν γνωρίζουν δύο πράγματα. Πρώτον έφυγε (πουλήθηκε) προηγουμένως με 2 εκ. ο στράικερ Σιμόν Τερόντε στην Κολωνία.

Δεύτερον και σημαντικότερο, η τεχνική ηγεσία της Στουτγκάρδης εκτιμά πως η παρουσία του έμπειρου και εκτελεστή Γκόμεζ στην κορυφή, θα απελευθερώσει και θα κάνει καλό στον Τάσο Δώνη.

Άλλωστε μπορεί ο Γκόμεζ να θεωρείται μια λύση που θα βοηθήσει άμεσα τους Σουηβούς για να μείνουν στην Μπουντεσλίγκα αλλά στον Δώνη βλέπουν έναν παίκτη που στο μέλλον μπορούν να πουλήσουν 15 και 20 μύρια στην Μπάγερν ή την Ντόρτμουντ. Για αυτό προσέχουν πολύ την διαχείρισή του.

Για την ιστορία τον Αύγουστο του 2016 που ο Μάριο Γκόμες πήρε μεταγραφή αντί 1,1 εκ. ευρώ απο την Φιορεντίνα στη Βόλφσμπουργκ, ο Γερμανός φορ είχε παίξει δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αλλά το κασέ του (κοντά στα 4 μύρια) ήταν απαγορευτικό.

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK