Ο Γραμμένος είχε ερωτηθεί για ξένο διαιτητή και δεν ήταν "ζεστός"

Ποια ήταν η άποψη του Βαγγέλη Γραμμένου για την επιλογή του ξένου διαιτητή για τον τελικό όταν είχε ερωτηθεί σχετικά και γιατί τελικά άλλαξε θεώρηση ως προς αυτήν την παράμετρο; Η απάντηση.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Δεν έχουν περάσει ούτε καν 20 ημέρες από τη στιγμή που ο ξένος διαιτητής είχε προταθεί στον Βαγγέλη Γραμμένο ως λύση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Το ραντεβού, βέβαια, μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ και του συνομιλητή του ήταν ανεπίσημο, δεν θα μπορούσε να "βγάλει" αποφάσεις και σημάνει εξελίξεις.

Ωστόσο, ο δισταγμός του επικεφαλής της ομοσπονδίας "σημειώθηκε" και ήταν αρκούντως ενδεικτικός των προθέσεών του. Ηταν φανερό ότι δεν ήθελε να οδηγηθεί σ' αυτή τη λύση.

Σχεδόν 20 ημέρες μετά, ο Γραμμένος προφανώς πείστηκε ότι στο τραπέζι δεν υπάρχει άλλη σοβαρή επιλογή εκτός από τον ξένο διαιτητή. Γι' αυτό και έδωσε τη σχετική εξουσιοδότηση στον Περέιρα.

Τι, άραγε, μεσολάβησε; Μαι τι άλλο από μεγάλη ανασφάλεια και πίεση. Αν ο οποισδήποτε Ελληνας έκανε ένα βαρύ λάθος το Σάββατο το βράδυ, η "ήττα" Γραμμένου θα ήταν ολοκληρωτική. Με τον ξένο θα υπάρχει σίγουρα πολύ μεγαλύτερη ανοχή, ειδικά αν είναι "όνομα", όπως προκύπτει και από τις σχετικές πληροφορίες.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK