Δεν είναι το ίδιο όλοι οι "μικροί" για τα κανάλια

Οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις των καναλιών για την επόμενη ημέρα στο ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό τοπίο θα αρχίσει όπως όλα δείχνουν από τους μικρούς που δεν έχουν τις μεγάλες απαιτήσεις.

Δεν είναι το ίδιο όλοι οι "μικροί" για τα κανάλια
camera ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τη στιγμή που η NOVA αποφάσισε να προχωρήσει στο σπάσιμο της κεντρικής διαχείρισης, έγινε σαφές ότι οι ομάδες βρίσκονται "ελεύθερες" στην αγορά.

Για τους big 4 φυσικά δεν γεννάται ζήτημα, ακόμη και ο προβληματικός Παναθηναϊκός διατηρεί την εμπορικότητά του και θα πάρει μία πρόταση που λίγο-πολύ θα ανταποκρίνεται στο εκτόπισμά του.

Με τους μικρούς όμως τι γίνεται; Το σίγουρο είναι ότι δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Ο Λεβαδειακός, για παράδειγμα, δεν μπορεί να πάρει τα χρήματα που θα προσφερθούν στον Ατρόμητο και ο Απόλλωνας δεν μπορεί να βρει τα χρήματα του Πανιωνίου.

Την ίδια ώρα και το αντίπαλο, της Nova, δέος, ο ΟΤΕ, οργανώνει σιγά-σιγά τις κινήσεις του και βολιδοσκοπεί τους υποψηφίους, κυρίως τους "μικρούς", με τους οποίους είναι εύκολο να συμφωνήσει.

Συμπέρασμα; Το μέτωπο των 12 δεν είναι και τόσο αρραγές όσο θέλει να παρουσιάζεται, γεγονός που ίσως φανεί και στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK