Ένας "ερυθρόλευκος" φέρνει... χρήματα στον Αλαφούζο

Από την αρχή λέγαμε πως είναι... μεταγραφή "αεροδρομίου" και το απέδειξε με το καλημέρα, κάνοντας τον Γιάννη Αλαφούζο να τρίβει τα χέρια του.

Ένας "ερυθρόλευκος" φέρνει... χρήματα στον Αλαφούζο
alafouzos

Όπως είχαμε γράψει από το καλοκαίρι, ο Γιάννης Αλαφούζος επέλεξε να πάρει... μεταγραφή στον ΣΚΑΪ, τον δηλωμένο οπαδό του Ολυμπιακού, Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος πλέον συνεχίζει εκεί την δημοφιλή εκπομπή "Στην υγειά μας".

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα του Σάββατο (30/9) στο νέο πρόγραμμα του καναλιού και πρώτο αφιέρωμα ήταν για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Οι τηλεθεατές φαίνεται πως δεν θα βαρεθούν ποτέ το συγκεκριμένο κόνσεπτ, αφού για 14η χρονιά το αγκάλιασαν θερμά.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πιο συγκεκριμένα η τετράωρη ψυχαγωγική εκπομπή σκαρφάλωσε σε τέταρτο μέχρι και το 37,9% συγκεντρώνοντας ποσοστό 31,2% στο γενικό σύνολο. Στο δυναμικό κοινό 15 - 44 σημείωσε 22,9%.Ήταν τα υψηλότερα ποσοστά του καναλιού και των υπολοίπων για το Σάββατο και φυσικά έκανε τον... Γιάννη Αλαφούζο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK