Οι αγώνες ρεβάνς των ΠΑΟΚ & Παναθηναϊκού για πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Οι αγώνες ρεβάνς των ΠΑΟΚ & Παναθηναϊκού για πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Την Πέμπτη 24/8, θα συνδεθούμε με τα κανάλια COSMOTE SPORT, και θα «μεταφερθούμε» live στην Jämtkraft Arena, της Σουηδίας και στο San Mamés Stadium της Βασκονίας.

Στις 20.00 θα γίνει η σέντρα του αγώνα Έστερσουντ-ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORT 3HD), με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να καλούνται να διαχειριστούν το 3-1 του πρώτου αγώνα, ενώ στις 21.45 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπιλμπάο, για την ανατροπή του 2-3, αποτέλεσμα του ματς που διεξήχθη στο "Απ. Νικολαΐδης" (COSMOTE SPORT 2HD).

Οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV σε Σουηδία και Ισπανία, θα μας μεταφέρουν κάθε λεπτομέρεια των παιχνιδιών με πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μετά τη λήξη των ματς.

Την Παρασκευή 25/8, στις 14.00, οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί τα Play-offs, θα βρεθούμε στην Νιόν της Ελβετίας, για την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης, την οποία θα παρακολουθήσουμε ζωντανά στο COSMOTE SPORT 1HD.

News 24/7

24MEDIA NETWORK