Τα κανάλια Novasports και το Novasports.gr στηρίζουν το Coca-Cola Cup!

Τα κανάλια Novasports και το Novasports.gr πάντα δίπλα στις ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό ξεκίνησαν μία μεγάλη συνεργασία από τον Οκτώβριο του 2015 με το Coca-Cola Cup, το μεγαλύτερο πανελλαδικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 για παίκτες 13 έως 19 ετών.

Τα κανάλια Novasports και το Novasports.gr στηρίζουν το Coca-Cola Cup!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής για τη σεζόν 2015-2016, υλοποιήθηκαν 24 customized fillers με ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από τη διοργάνωση που προβάλλονταν καθημερινά και με μεγάλη συχνότητα στα κανάλια Νovasports. Συνολικά τα fillers για το Coca-Cola Cup προβλήθηκαν 1. 278 φορές στα κανάλια Novasports, ενώ για τις ανάγκες δημιουργίας των fillers έγιναν 26 γυρίσματα στις 11 πόλεις της Ελλάδας που διεξαγόταν το τουρνουά.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ειδική διαμορφωμένη ενότητα στο Novasports.gr και κάλυψη από όλα τα social media του site. Μέσα από την ενέργεια, 1.800.000 μοναδικοί χρήστες εκτέθηκαν στην digital επικοινωνία και περισσότεροι από 262.000 χρήστες εκτέθηκαν στην επικοινωνία στα social media.

Όλες οι πληροφορίες για το Coca-Cola Cup στο www.grassroots.gr

Γίνε μέλος της παρέας του Coca-Cola Cup στα Social Mediaστο facebook.com/CopaCocaCola.gr, στο twitter.com/CocaColaCupGR και στο youtube.com/user/CCCGreece

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το http://www.novasports.gr/CocaColaCup

Κάνετε Follow τα Social Media των υπηρεσιών Nova Media σε www.novamedia.gr/Slideshare και www.novamedia.gr/Linkedin

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK