Ο Γιασικεβίτσιους "έδειξε" τον επόμενο μεγάλο σταρ της Ευρωλίγκας

Oταν μιλάει για πλέι μέικερ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καλό είναι να τον ακούμε προσεκτικά. Οι ύμνοι που αφιέρωσε ο Σάρας σε παίκτη του μόλις σήμαναν την έναρξη μεταγραφικού σήριαλ.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
saras EUROKINISSI

To καλοκαίρι του 2016, ο Κέβιν Πάνγκος βρέθηκε μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό ως πρώτος υποψήφιος για το ρόστερ στη μετά Διαμαντίδη εποχή.

Τελικώς, ο 25χρονος Καναδοσλοβένος βρέθηκε στο Κάουνας για τη Ζαγκίρις όπου η μπασκετική πρόοδος είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και ο τεράστιος Σαρούνας Γιασικεβίτσιους του πλέκει το εγκώμιο.

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις πίνει νερό στο όνομα του παίκτη του γεγονός που αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του.

"Εφέτος η ομάδα μας έχει ηγέτη και αυτός είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Είναι έτοιμος να ηγηθεί σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρωλίγκας. Μας πηγαίνει στο αμέσως επόμενο επίπεδο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάρας που εκτός των άλλων ξέρει και άριστα τη θέση του πλέι μέικερ.

Ειρήσθω εν παρόδω, εφέτος ο... λεγάμενος έχει 12,8 πόντους (με 46.2% στο τρίποντο) και 6,2 ασίστ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα. Βρήκαμε τον άνθρωπο που θα "παίξει" πολύ στα μεταγραφικά σήριαλ του καλοκαιριού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK