Κλωναρίδη, κάνε πάσα!

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και πρόσωπα. Το βράδυ της Τρίτης ο -όπως και να 'χει, MVP- Βίκτωρ Κλωναρίδης ήταν και τα δύο στην ήττα-μαχαιριά της ΑΕΚ από την Μπενφίκα.

Κλωναρίδη, κάνε πάσα!

Το ποδόσφαιρο είναι πρόσωπα και στιγμές. Το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ είχαμε και από τα δύο.

Οι στιγμές, αρχικά, ήταν εφιαλτικές. Η ΑΕΚ στο καναβάτσο από το πρώτο τέταρτο, οι θύμισες από το πρόσφατο 1-4 της Μπενφίκα στην Τούμπα σε συννεφάκι πάνω από το ΟΑΚΑ, ο ηλεκτρονικός πίνακας του γηπέδου άρχισε να "τρεμοπαίζει" στα απογοητευμένα και συνάμα τρομαγμένα μάτια των φίλων της ΑΕΚ.

Το πήρε πάνω του

Είπαμε, το ποδόσφαιρο είναι ΚΑΙ πρόσωπα. Βίκτωρ Κλωναρίδης. Οταν όλα έμοιαζαν χαμένα, ανέλαβε δράση και το 0-2 το έκανε 2-2. Αρχικά μετά από σέντρα του Χουλτ και πλασέ απέναντι από τον Βλαχοδήμο σε μία ιδιότυπη, "τρεις πρώην του Παναθηναϊκού", φάση και έπειτα από την κεφαλιά-πάσα του Οικονόμου για την ισοφάριση.

Ως εδώ όλα καλά. MVP, θριαμβευτική επιστροφή, ο άνθρωπος που γύρισε από την... κόλαση και μπλα, μπλα, μπλα και όλα τα αποθεωτικά που γράφονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Μόνο που το ποδόσφαιρο είναι ΚΑΙ στιγμές. Το ξεχάσατε κιόλας;

Ο Γιακουμάκης ακόμα περιμένει

Λίγο αργότερα η στιγμή θα μπορούσε να γίνει πρόσωπο και το πρόσωπο θα μπορούσε να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε ένα από τα πιο παλαβά ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ. Μόνος απέναντι από τον Βλαχοδήμο σε φάση "πάρε-βάλε". Μόνο που ο αμαρκάριστος, δίπλα του, Γιακουμάκης, κάνει ακόμα πιο εύκολη τη φάση για την μεγάλη ανατροπή.

Όλα μοιάζουν τόσο ιδανικά που σε αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου που μεσολαβούν μέχρι να ολοκληρωθεί η φάση, οι φίλαθλοι σκέφτονται τον τρόπο που θα πανηγυρίσουν. Πάνω σε καθίσματα, πάνω σε πλάτες, με τα γόνατα κάτω, με τα χέρια στο κεφάλι. Αυτό το τελευταίο κρατήστε το. Με τα χέρια στο κεφάλι ήταν η κατάληξη. Οχι για γκολ, αλλά για την Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η χαμένη ευκαιρία για το 3-2. Ο Γιακουμάκης ακόμα περιμένει την πάσα.

Το πιο... ΑΕΚ παιχνίδι

Το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Ο Κλωναρίδης θα έπρεπε να είναι στους ώμους των συμπαικτών του, να βρίσκεται στις σημερινές εφημερίδες το όνομά του με παχυλούς τίτλους. Ο παίκτης που άλλαξε τον ρου του αγώνα στο δεύτερο μέρος. Και παράλληλα ο μοιραίος ποδοσφαιριστής που δεν έκανε χατ-τρικ.

Ακουσον-άκουσον! Ο άνθρωπος που τα έκανε όλα, ο άνθρωπος που μόνο που δεν μάζεψε και τα πράγματα από τον πάγκο μετά τη λήξη και τον στήνουμε στον τοίχο για τη χαμένη ευκαιρία, θα φάει πάνω του το ανάθεμα που δεν έκανε χατ-τρικ! Το οποίο 2-3, ειρήσθω εν παρόδω, έρχεται σε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου η Μπενφίκα δεν έχει πατήσει περιοχή!

Το είπαμε. Αυτό ήταν το πιο παλαβό ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ. Και συνάμα το πιο χορταστικό. Και συνάμα το... πιο ΑΕΚ. Πόσο ΑΕΚ ήταν και ο Κλωναρίδης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK