Ποιος Τζέιμς; Ο Καλάθης είναι το θέμα!

Μπορεί τα social media να πήραν φωτιά μετά το διαζύγιο του Μάικ Τζέιμς με τους Σανς, όμως το πραγματικό πρόβλημα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό είναι η παραμονή του Νικ Καλάθη. Γιατί προς το παρόν ούτε καν συζητά ο ομογενής γκαρντ και έχει τους λόγους του!

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Έμεινε ελεύθερος από τους Φοίνιξ Σανς ο Μάικ Τζέιμς και πήραν φωτιά τα social media περί επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο μιας και αφενός ο ίδιος ο παίκτης θέλει να ψάξει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και αφετέρου το κασέ του πλέον έχει ανέβει αισθητά μετά τη θητεία του στο ΝΒΑ.

Όμως είναι αυτό το πραγματικό πρόβλημα που απασχολεί τους φίλους του Παναθηναϊκού ή μήπως είναι η επόμενη μέρα μετά το τέλος της φετινής σεζόν; Βλέπετε το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια τεσσάρων βασικών έως και αναντικατάστατων παικτών των πράσινων. Κρις Σίνγκλετον, KC Ρίβερς, Νίκος Παππάς και κυρίως; Νικ Καλάθης. Πόσοι από αυτούς τους τέσσερις θα συνεχίσουν να φοράνε τα πράσινα; Αν θέλετε την πρόβλεψή μας ίσως… λιγότεροι από τους μισούς.

Βέβαια, το πιο «καυτό» συμβόλαιο είναι αυτό του Νικ Καλάθη. Στον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ειδικά το τελευταίο δίμηνο (η τελευταία «προσπάθεια» έγινε μετά τα μέσα Δεκέμβρη) έχουν γίνει όχι μία αλλά τρεις προσπάθειες προσέγγισης από πλευράς Παναθηναϊκού για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με τον παίκτη να αρνείται ακόμη και να συζητήσει!

Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί πολλά, μπορεί και τίποτα. Πάντως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες σαφέστατα και δεν είναι υπέρ της παραμονής του διεθνή γκαρντ ο οποίος γνωρίζει πως αν βγει στην ευρωπαϊκή αγορά (μιας και το ΝΒΑ δεν είναι πλέον προτεραιότητά του) θα πέσουν στα πόδια του περισσότερες από δύο προτάσεις γεμάτες χρυσάφι. Ποιος πιστεύει δηλαδή ότι ομάδες σαν την ΤΣΣΚΑ ή τη Φενέρ στις οποίες το χρήμα ρέει άφθονο δεν θα ενδιαφερθούν να τον αποκτήσουν;

Από πλευράς Παναθηναϊκού θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν και νέες προσπάθειες προσέγγισης αλλά όλα δείχνουν ότι ο Καλάθης ειδικά μετά τα όσα έγιναν στο ξεκίνημα της σεζόν με την αφαίρεση της αρχηγίας από το γνωστό «επεισόδιο» με το ξενύχτι στη Μόσχα, έχει ψυχρανθεί και κρατάει σκληρή στάση…

News 24/7

24MEDIA NETWORK