Χρειάζεται τη... σωστή πρόταση ο Μάντζαρης

Ο Γιώργος Πρίντεζης οδεύει προς 20ετία στον Ολυμπιακό και είναι η σημαία της ομάδας... Και ο Βαγγέλης Μάντζαρης θέλει να κλείσει 10ετια. Ο Σπυριάρης γράφει για τον υπαρχηγό και εξηγεί τα δεδομένα με τον 27χρονο πλέι μέικερ.

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
mantzaris feldein EUROKINISSI SPORTS

Η παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη και του Βαγγέλη Μάντζαρη κατατάσσονται στην κατηγορία των αυτονόητων για τον Ολυμπιακό. Παρότι οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές, η κατάληξη υποχρεωτικά πρέπει να είναι ίδια. Αλλιώς οι ερυθρόλευκοι θα έχουν κάνει ένα πισωγύρισμα, που θα τους πάει πολλά χρόνια πίσω.

Ο Πρίντεζης είναι η σημαία του Ολυμπιακού. Είναι άλλο πράγμα από τον Μάντζαρη. Είναι ο αγαπημένος των οπαδών της ομάδας, είναι στον Πειραιά 15,5 χρόνια, δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον αθλητή στη σύγχρονη ιστορία των ερυθρολεύκων. Οχι μόνο στο μπάσκετ. Κι αν δεν υπήρχε ο ενάμισης χρόνος που έφυγε για την Μάλαγα, το 2020 θα έκλεινε 20ετία στο μεγάλο λιμάνι. Οχι ότι θα είναι λίγα και τα 18,5!!!

Η παραμονή του 32χρονου φόργουορντ στον Ολυμπιακό ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες, όπως ακριβώς πρέπει να συμβαίνει με τις σημαίες μιας ομάδας. Και σε τούτη την κατηγορία, ο Ολυμπιακός έχει δύο παίκτες. Τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν κι άλλες παλιοσειρές πλέον στην ομάδα, που δεν γίνεται για κανέναν λόγο να αλλάξουν στέγη. Και ο Βαγγέλης Μάντζαρης βρίσκεται στον Πειραιά από το 2011 και πρέπει να μείνει τουλάχιστον μέχρι το 2020... Να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο, ώστε να μην αλλοιωθεί καθόλου ο ελληνικός κορμός. Είπαμε, δεν είναι ώρα για πισωγύρισμα.

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες; Παρότι είχε διαμορφωθεί εντέχνως μια άποψη ότι ο παίκτης βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον Παναθηναϊκό, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εννοείται πως υπάρχει αστρονομική πρόταση από τους πράσινους, αλλά με αυτή θαασχοληθεί ο Μάντζαρης μόνο αν δεν τον θέλει ο Ολυμπιακός. Είναι ξεκάθαρο αυτό, διότι ο 27χρονος πλέι μέικερ επιθυμεί διακαώς να μείνει κάτοικος ΣΕΦ. Οχι να φύγει με προορισμό το ΟΑΚΑ ή να μετακομίσει στο εξωτερικό.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται να γίνει η σωστή πρόταση από τον Ολυμπιακό. Και όχι ο Μάντζαρης δεν θέλει να φτάσουν οι Αγγελόπουλοι στο επίπεδο της προσφοράς του Παναθηναϊκού, αλλά θέλει να πάρει αυτά που αξίζει. Είναι άλλωστε ένας από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη και αποδεδειγμένα έχει μεγάλες προτάσεις. Δεν τα βγάζει από το μυαλό του, ούτε το παίζει... κάπως. Είπαμε, στον Ολυμπιακό θέλει να μείνει. Και θέλετε να κάνουμε μία πρόβλεψη. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων θα κάνει αυτό που πρέπει και θα αρχίσει το σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν με τον ιδανικό τρόπο. Κρατώντας, δηλαδή, δύο βασικά και αναντικατάστατα μέλη του βασικού της κορμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK