500άρα ο Δώνης, άλλα κόλπα για Κουρμπέλη

Το "μνημονιακό" κασέ του Έλληνα κόουτς στον ΠΑΟ, η νέα πρόταση από άλλη ομάδα που... έρχεται για Κουρμπέλη, ο Πιρές που θέλουν Λύμπε/ΟΣΦΠ, αλλά προτιμάει Χοφενχαιμ & έχει κασέ 1 εκατ., ποιοι πιέζουν για Κάμπος... χαλώντας τον ύπνο του Λουτσέσκου και ο... αργεντίνικος πάγος για Μολέδο.

500άρα ο Δώνης, άλλα κόλπα για Κουρμπέλη

Τα έξι ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, της τελευταίας βραδιάς του Μαΐου, αφορούν όλη την ελληνική Big 4. Mεταφέρουμε τι κουβεντιάστηκε και τι ακούστηκε στην πιάτσα agents. Έχουμε και λέμε:

1.Ο Παναθηναϊκός απέρριψε και την 3η πρόταση της Σπάρτα Πράγας για τον Κουρμπέλη, ύψους 1,4 εκ. €. Στην πιάτσα agents πάντως το θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως μέσα στον Ιούνιο θα σκάσει στον Παναθηναϊκό πρόταση κι από άλλη ομάδα. Προφανώς και με πιο... στοχευμένα ποσά προς τα "πράσινα" θέλω, παίρνοντας σαν βάση τι συνέβη με τους Τσέχους. Λίγη υπομονή...

2. Ο Λουτσέσκου θέλει τον Τζάλμα Κάμπος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν αλλά και οι μάνατζερ του θέλουν να κάνει μεταγραφή για να βγάλουν χρήματα. Οπότε είναι πιθανό να τον δούμε να αποχωρεί για Τουρκία, με προορισμό την Αλάνια ή κάποια άλλη ομάδα...

3. Ο Φελίπε Πιρές, που άρεσε στον Λυμπερόπουλο και είχε ανοίξει τον... δίαυλο Κουτσολιάκου (ο ατζέντης του Βραζιλιάνου εξτρέμ) ενώ εσχάτως ασχολήθηκε και ο Ολυμπιακός μαζί του, επιστρέφει στην Χοφενχάιμ μετά τον 2ετή δανεισμό του στην Αούστρια για να μείνει αυτή την φορά. Άλλωστε το συμβόλαιό του Πιρές με την γερμανική ομάδα για την ερχόμενη σεζόν μεικτά αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ!!

4. 500.000 € φέρεται να πρόσφερε ο Νίκος Νταμπίζας το πρωί της Πέμπτης στον Γιώργο Δώνη, που ζήτησε 600.000 μαζί με τους συνεργάτες του. Με την διευκρίνηση πως το συγκεκριμένο ποσό αφορά μόνο τον πρώτο, "μνημονιακό", χρόνο της επικείμενης συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Για τον δεύτερο τα νούμερα αλλάζουν κι είναι αρκετά υψηλότερα, για τον ίδιον και το τιμ του...

5. Η στήλη από την βραδιά του.... Αγίου Πνεύματος έγραψε πως χαλάει η δουλειά με τον Μολέδο στον Ολυμπιακό. Μάθαμε πως στο δεδομένο τάιμινγκ αυτοί που ουσιαστικά... συντηρούν την υπόθεση είναι οι εμπλεκόμενοι μάνατζερς. Μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" φέρεται να κοιτάνε άλλες λύσεις για στόπερ, με προτεραιότητα από την Αργεντινή. Μπορεί βέβαια να είναι και ένας διαπραγματευτικός ελιγμός, προκειμένου να... κόψουν αντιδράσεις από πλευράς Ιντερνασιονάλ και κυρίως να ρίξουν τις απαιτήσεις της. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για μια πολύ μπερδεμένη περίπτωση, αυτή του Μολέδο, με τις ανατροπές να είναι πάντα μέσα στο...παιχνίδι!

6. Λογικά, σήμερα, ο Πρίτσιτς θα απαντήσει στον Ολυμπιακό. Για το βράδυ της Πέμπτης υπήρχε προγραμματισμένη τηλεφωνική επικοινωνία του Βόσνιου με τον Καρεμπέ.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK