ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η 27η Απριλίου του Λάζαρου

Στο... ηθικό ερώτημα πότε συμφώνησε με Ολυμπιακό, παρουσιάζουμε την καταλυτική ημερομηνία που με μήνυμα του εξηγεί στον Λυσάνδρου γιατί "δεν πάει άλλο" και την προσωπική πρωτοβουλία του -στο μεσοδιάστημα μέχρι τις 3 Μαΐου και το εξώδικο του ατζέντη του στην ΑΕΚ- για συνάντηση προκειμένου να του κάνουν πρόταση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η 27η Απριλίου του Λάζαρου

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από χθες είναι -με ... συμβόλαιο και ανακοίνωση- παίκτης του Ολυμπιακού. Η ΑΕΚ από την πλευρά της τον ενημέρωσε -όπως άλλωστε τον Ολυμπιακό αλλά και την Super League- πως έχουν συμβόλαιο ως το 2019, οπότε αναμένεται κάποια στιγμή να το εμφανίσει (πριν ή μετά την 1/7/2018 είναι ακόμη συγκεχυμένο στις διάφορες "κιτρινόμαυρες"... διαρροές).

Στην ουσία Ολυμπιακός/Λάζαρος έδρασαν και τώρα περιμένουν την αντίδραση της Ένωσης σαν να την προκαλούν... φωνάζοντάς της "καταθέστε το"! Από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχει πλέον και πολύ... επικοινωνία, στην οποία την... πρωτοβουλία έχει αναλάβει η ΑΕΚ, φυσιολογικά αφού αυτή στο ίδιο πεδίο (επικοινωνιακό) υπέστη μεγάλη ήττα με την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου.

Οι πρώτες... αντιδράσεις ,λοιπόν, από πλευράς Πρωταθλήτριας για την απώλεια του Λάζαρου ήταν "στοχευμένες" επικοινωνιακά στο να παρουσιαστεί... ανήθικος ο παίκτης. Και επειδή, όπως διέρρεαν, δεν τιμάει την υπογραφή που έβαλε πριν από 2 χρόνια (η εύλογη απορία είναι γιατί τότε του ζητούσαν ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του να πάει να υπογράψει το "+1" ή έστω το άλλο συμβόλαιο που υπάρχει στο συρτάρι της ΑΕΚ, οτι δηλαδή ακουγόταν/γραφόταν στο ρεπορτάζ της ομάδας μέχρι το πρωί της Δευτέρας), αλλά και γιατί... "έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό εδώ και μήνες" (κάτι δηλαδή που λανσαρίστηκε από το βράδυ της Δευτέρας)...

Πότε μίλησε η πλευρά Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό και πότε συμφώνησαν είναι ένα καλό ερώτημα, στο οποίο την αλήθεια γνωρίζουν σίγουρα ο παίκτης, ο ατζέντης του και η ηγεσία του Ολυμπιακού. Υπάρχουν όμως και κάποια δεδομένα/ γεγονότα, τα οποία ανεξάρτητα από την "κιτρινόμαυρη" ή την "ερυθρόλευκη"... επικοινωνία και προπαγάνδα, δίνουν απαντήσεις και κατά συνέπεια βοηθούν σε αναλύσεις/ερμηνείες.

Τα παραθέτουμε:

Πρώτον, η Παρασκευή, της 27ης Απριλίου, αποτελεί την καταλυτική ημερομηνία που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εμφανίζεται να έχει πάρει απόφαση πως δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ! Δυο ημέρες δηλαδή πριν από το ματς -φιέστα με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, ο Λάζαρος στέλνει ένα προσωπικό e-mail στον Μηνά Λυσάνδρου, τον διευθύνοντα σύμβουλο της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ αλλά και πρώην δικηγόρο του, με το οποίο άλλωστε πήγε στην ΑΕΚ.

Στην επικοινωνία τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο διεθνής επιθετικός δηλώνει απογοητευμένος/πικραμένος επειδή έχει ακούσει τα πάντα αλλά δεν έγινε τίποτα για το θέμα του συμβολαίου του, τονίζοντας του ουσιαστικά πως... δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση!

Φέρεται μάλιστα να δίνει διπλή ερμηνεία σε αυτή την αδιαφορία της ΑΕΚ να του καταθέσει πρόταση: ή ο Μελισσανίδης θεωρεί πως δεν έχει προσφέρει κάτι ξεχωριστό στο να αναδειχθεί η ΑΕΚ πρωταθλήτρια ή δεν τον θεωρεί σημαντικό ποδοσφαιριστή για να στηριχθεί η ομάδα του την επόμενη 2ετία/3ετία!!

Τι απάντηση πήρε από τον Λυσάνδρου, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή; Πως μέχρι Δευτέρα, Τρίτη θα προσπαθούσε για να έχει να του κάνει μια πρόταση. Η οποία ασφαλώς δεν του έγινε ποτέ...

Δεύτερον, το ενημερωτικό εξώδικο από τον μάνατζερ του Λάζαρου, τον Αντώνη Αποστολόπουλο, στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν στάλθηκε την εβδομάδα του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά την Πέμπτη 3 Μαΐου, πριν από το ματς δηλαδή με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Με αυτό ο έμπειρος Fifa agent καθιστούσε σαφές στους "κιτρινόμαυρους" πως ο παίκτης μένει ελεύθερος στις 30/6. Μεταξύ άλλων τους έγραφε πως ο Λάζαρος νιώθει απογοήτευση από το γεγονός πως δεν του έχει γίνει ακόμη επίσημη πρόταση!

Ουσιαστικά βέβαια ήταν σαν να τους ενημέρωνε πως.... βαρέθηκε να τους περιμένει και πλέον θα κοιτάξουν άλλες προτάσεις.

Τρίτον, στο μεσοδιάστημα από 27/4 μέχρι 3/5, ο Λάζαρος (όχι ο μάνατζερ του) παίρνει μια ακόμη προσωπική πρωτοβουλία, ζητώντας από αξιωματούχο της ΠΑΕ ΑΕΚ να προετοιμάσει συνάντηση, στην οποία θα του κάνουν πρόταση, κάτι δηλαδή που (σύμφωνα με τον ίδιο) του είχαν υποσχεθεί πολύ πριν διάφοροι συνεργάτες του Μελισσανίδη.

Μάλιστα ο Λάζαρος αναγνωρίζει πως μετά την... εκρηκτική συνάντησή του με τον διοικητικό ηγέτη στην Βουλιαγμένη, δεν θα ήταν εύκολο να γίνει αυτό απευθείας με τον Μελισσανίδη...

Τέταρτον, αν κάποιος πίστευε περισσότερο από κάθε άλλον στον Οργανισμό ΑΕΚ μέχρι τον Φεβρουάριο πως ο Λάζαρος θα μείνει στην ΑΕΚ, ήταν ο... ίδιος!! Ο Λάζαρος είχε την ψευδαίσθηση πως η Ένωση θα τον ανταμείψει με ένα συμβόλαιο 2 ή 3 χρόνων. Και η αλήθεια είναι πως είχε ακούσει πολλά...

Από υποσχέσεις τύπου... "έχουμε την πρόταση στο συρτάρι μας. Δεν ξέρουμε αν σε ικανοποιήσει στο οικονομικό αλλά θα στην πούμε σε 2, 3 ημέρες", όπως δηλαδή του ανακοίνωσε διοικητικό στέλεχος το πρωί του αγώνα με την Μίλαν (2 Νοεμβρίου).

Μέχρι και... δικαιολογίες του τύπου: " έχουν πληροφορήσει τον κύριο Μελισσανίδη οτι αποδίδεις καλύτερα με μονοετή συμβόλαια, επειδή θα έχεις κίνητρο..!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK