ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η photo του Ρονάλντο στην Ελλάδα και η special εντολή για το ελικόπτερο!

Ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο άνθρωπος που γύρω του αυτή τη στιγμή γίνεται... πάρτι εκατομμυρίων για τη μεταγραφή στη Γιουβέντους βρίσκεται στην Ελλάδα. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ... τρύπωσε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του CR7 στο Κόστα Ναβαρίνο και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο για την ειδική εντολή που έχει δώσει.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η photo του Ρονάλντο στην Ελλάδα και η special εντολή για το ελικόπτερο!

Τα μέτρα ασφαλείας στο Κόστα Ναβαρίνο είναι "δρακόντεια", καθώς εκεί περνάει τις διακοπές του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά το Μουντιάλ, ο σταρ της "στρογγυλής θεάς" επέλεξε να χαλαρώσει στην πατρίδα μας μαζί με την οικογένειά του, άλλωστε η Ελλάδα γειτονεύει με την Ιταλία κι αυτή τη στιγμή τ' όνομα του CR7 είναι αυτό που κυριαρχεί στη μεταγραφική αγορά λόγω Γιουβέντους.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, λοιπόν, κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τις ξέγνοιαστες στιγμές του Κριστιάνο με την οικογένειά του.

Στο πλάι του βρίσκονται η πανέμορφη Τζορτζίνα Ροντρίγκες και ο γιος του, Κριστιάνο Τζούνιορ με τον οποίο ο Πορτογάλος έπαιξε για αρκετή ώρα τένις όπως βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω.

Πάμε, όμως, και στο παρασύνθημα...

Ο 33χρονος που έχει στην κατοχή του πέντε "χρυσές μπάλες" ήρθε στην Ελλάδα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο. Από την Καλαμάτα τον παρέλαβε ελικόπτερο του Κόστα Ναβαρίνο κι εδώ είναι που "κολλάει" και το μεταγραφικό κομμάτι στην υπόθεση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η photo του Ρονάλντο στην Ελλάδα και η special εντολή για το ελικόπτερο!

Όσοι βρίσκονται δίπλα στον Κριστιάνο και... ψιθυρίζουν πράγματα στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, λένε πως ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται συνέχεια με το κινητό στο χέρι, ενώ έχει ενημερώσει τους ανθρώπους των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων να έχουν πανέτοιμο το ελικόπτερο, καθώς ενδέχεται να φύγει ανά πάσα στιγμή.

Είπαμε, Ελλάδα - Ιταλία ένα... τσιγάρο δρόμος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK