Η Αλ Σαμπάμπ δίνει 3 εκ. στον Κόντε για 3 χρόνια!

Η πρόταση από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που έχει deadline, ο ρόλος του Ρουμάνου προπονητή της, οι επιπλέον απαιτήσεις του Ισπανού φορ, γιατί ό,τι και αν γίνει την νέα σεζόν δεν θα παίζει στον ΠΑΣ και τι ισχύει με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πέδρο Κόντε EUROKINISSI

Το επόμενο 48ωρο θα ξεκαθαρίσει οριστικά, δηλαδή θα υπάρξει χαπι έντ ή ναυάγιο, για την μεταγραφή του Πέδρο Κόντε στην Σαουδική Αραβία. Η Αλ Σαμπάμπ είναι η ομάδα που του έχει κάνει μια δελεαστική προσφορά, συγκεκριμένα 1 εκατομμύριο € ετησίως, με 3ετες συμβόλαιο.

Ο Ισπανός επιθετικός όμως, που στον ΠΑΣ έχει "καθαρές" αποδοχές 160.000 €, έθεσε κάποιες επιπλέον απαιτήσεις, ενώ ζήτησε και επιπλέον χρόνο για να σκεφθεί και να μελετήσει όλες τις προτάσεις που έχει.

Στην Αλ Σαμπάμπ πάντως δεν πρόκειται να τον περιμένουν πολύ ακόμη και για αυτό ως το Σάββατο αναμένεται να τελειώσουν το θέμα. Η δουλειά δεν έχει χαλάσει, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει κλείσει ακόμη άλλον ξένο στράικερ, ο Ρουμάνος κόουτς Μάριους Σουμουντίτσα προτιμάει τον Κόντε, αλλά υπάρχουν και οι... εναλλακτικές λύσεις.

Η Αλ Σαμπάμπ φέρεται στα ανταλλάγματα να καλύπτει τις απαιτήσεις του Χριστοβασίλη (πάνω από 1,2 εκ. €) κι απομένει η τελική απάντηση του Κόντε. Αν είναι καταφατική και υπογράψει στην νέα του ομάδα, θα βρει (επίσης μεταγραφές) τον διεθνή Ρουμάνο επιτελικό μέσο Κονσταντίν Μπουντέσκου (δαπανήθηκαν 2,5 εκ. €) , τον Βραζιλιάνο μέσο Λουίζ Αντόνιο που αποκτήθηκε μόλις χθες από την Σαποκοένσε αντί 1,5 εκ. και τον επίσης Ρουμάνο στόπερ Βαλερίτσα Γκαμάν

Η αλήθεια είναι πως ο Πέδρο Κόντε ... ψάχνεται πολύ, μιλάει με διάφορους ατζέντηδες για διαφορετικές ομάδες - σε Ελλάδα και στο εξωτερικό - αλλά στον ΠΑΣ δεν πρόκειται να μείνει ό,τι κι αν συμβεί.

Είτε πουληθεί τώρα είτε τον Αύγουστο, το βέβαιο είναι - όπως τουλάχιστον εκτιμά η πιάτσα agents – πως την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας των Ιωαννίνων. Δεν είναι τυχαίο πως εκτός από τον ΠΑΟΚ (πλέον δεν υπάρχει ενδιαφέρον), έχει προταθεί τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον Ολυμπιακό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK