Μεταγραφή ο Πασχαλάκης για να πάει Πρέμιερ!!

Το EΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει το πιο hot, φρέσκο παρασκήνιο που κυκλοφορεί στην πιάτσα agent: οι συναντήσεις Πασχαλάκη - Κουτσολιάκου, η αιφνιδιαστική αλλαγή μανατζερικής στέγης, ο ρόλος σε αυτό των κολλητών του Βιεϊρίνια/Πέλκα, η ανανέωση που έρχεται με τον ΠΑΟΚ και η υπερήφανη πώληση στην Αγγλία που... ακολουθεί.

Μεταγραφή ο Πασχαλάκης για να πάει Πρέμιερ!!

Έπρεπε να φτάσει 29 χρονών για να καθιερωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα - μέσω εκπροσώπου της Big 4 - ως ένας γκολκίπερ πρώτης σειράς! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος από την στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στα μέσα της περασμένης σεζόν, του έδωσε τα... γάντια του βασικού στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο δεν τα ξανάβγαλε αλλά απέκτησε και... μάρκετ στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό παζάρι.

Το καλοκαίρι αυτό ο Πασχαλάκης δεδομένα απασχόλησε Ουντινέζε και Νάπολι, πρόταση πάντως δεν έφτασε πότε στην Τούμπα για χάρη του. Ο ντόρος όμως, που έχει δημιουργήσει με την απόδοσή του, φτάνει και περισσεύει για να του προσφέρει ο ΠΑΟΚ έναν νέο συμβόλαιο, με πολύ υψηλότερες αποδοχές. Κι αυτό αναμένεται να συμβεί στο προσεχές διάστημα αφού και οι σχετικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει και το παλιό ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2019.

Αν πιστέψουμε βέβαια την μανατζερική πιάτσα γύρω από τον Πασχαλάκη υπάρχει παρασκήνιο με... πολύ ψωμί. Ο 29χρονος κίπερ είναι έτοιμος να υπερδιπλασιάσει τις ετήσιες αποδοχές του αφού οι πληροφορίες μιλάνε για νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ που θα του αποφέρει καθαρά plus 500.000 €.

Την ίδια ώρα ο Πασχαλάκης αποφάσισε να εγκαταλείψει αιφνιδιαστικά τον Tόλη Μπακάλη, ατζέντη που μέχρι πριν από λίγους μήνες συνεργαζόταν με το Γραφείο του Νίκου Κλιτσίδη και πλέον ακολουθεί σόλο καριέρα. Μάλιστα ο Πασχαλάκης "χώρισε" με τον agent Μπακάλη παρότι ο τελευταίος έχει συμβόλαιο μαζί του για ακόμη ένα χρόνο! Μάλιστα ο Μπακάλης ήταν αυτός που τον είχε πάρει από τον Χριστοβασίλη και τον πήγε στον "δικέφαλο" (παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις του παίκτη, που πίστευε πως δεν θα αγωνιζόταν εκεί) αλλά και του έκανε και την ανανέωση πηγαίνοντας τις αποδοχές του από τις 120 στις 200.000 € το χρόνο...

Σύμφωνα με όσα ακούγονται τώρα στην πιάτσα οι δυο "κολλητοί" του Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια και Πέλκας, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να πάρει την απόφαση να αλλάξει μανατζερική στέγη και να γίνει "ομόσταβλός" τους στην Rogon. Την γερμανική εταιρία του Πολ Κουτσολιάκου, με τον οποίο ο Πασχαλάκης συναντήθηκε και συζήτησαν εκτενώς την επικείμενη συνεργασία τους.

Στο δια ταύτα: ακούγεται πως ο Πασχαλάκης έδωσε τα χέρια με τον Κουτσολιάκο, ο οποίος θα τον κάνει... μεταγραφή. Με απώτερο στόχο του 29χρονου γκολκίπερ την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας του Σκίμπε και μετά μια μεταγραφή στο εξωτερικό. Για να συμβεί το τελευταίο βέβαια απριόρι θα προηγηθεί η ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Για να ακολουθήσει ενδεχομένωςτο 2019 μια υπερήφανη πώληση στην Πρέμιερ Λιγκ, ακόμη και με ποσό κοντά στα 8 εκ. ευρώ!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK