Ο φορ του... Παϊρότζ που "δούλευε" ο Νταμπίζας

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σας καλημερίζει... Παναθηναϊκά, μεταφέροντας σας τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τον πολυπόθητο φορ που θέλουν να φέρουν οι "πράσινοι" στον Γιώργο Δώνη και θα αποτελεί τη μία και μοναδική μεταγραφή άνω των 23. Διαβάστε ποια περίπτωση... έτρεξε ο Νταμπίζας με τις ευλογίες των Π.Π.

Ο φορ του... Παϊρότζ που "δούλευε" ο Νταμπίζας

O Παναθηναϊκός μια ... κανονική μεταγραφή, δηλαδή για παίκτη άνω των 23 ετών μπορεί να κάνει.

Με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει ήδη πιάσει δουλειά, αλλά αυτή η μεταγραφή, που κατά 99% θα αφορά ξένο και επιθετικό, θα γίνει τον Αύγουστο. Δηλαδή μαζί με τους... κολιούς και την εποχή των Π.Π. που θα χαράξει στην "πράσινη" ΠΑΕ.

Γιατί αν μπει η Pan Asia στο "τριφύλλι", τον Αύγουστο να το περιμένετε, στην καλύτερη των περιπτώσεων...

Πάμε τώρα στο αποκλειστικούλι της στήλης: Οι Π.Π. έχουν δώσει στον Νίκο Νταμπίζα λίστα με ξένους επιθετικούς που θα μπορούσαν να έρθουν στον Παναθηναϊκό. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κριστιάν Παλάσιος! Ο 28χρονος Ουρουγουανός φορ, όμως, που ήταν ελεύθερος από την Πενιαρόλ, υπέγραψε τελικά πριν από τρεις ημέρες στην Πουέμπλα για 3 χρόνια!

ΤΟ ΘΕΜΑ

Την "υπόθεση Παλάσιος" ο Νίκος Νταμπίζας κυνηγούσε 20 ημέρες. Μιλάμε για έναν εκρηκτικό κυνηγό, όχι... πρώτο μπόι, που εκτός από φουνταριστός στέκεται στα δυο άκρα της επίθεσης.

Η χρηματιστηριακή του αξία είναι 1,2 εκ. € ενώ αποτελεί... προϊόν της ακαδημίας της Πενιαρόλ, η οποία από το 2009 τον έχει δανείσει σε 7 διαφορετικές ομάδες της χώρας αλλά & σε Αργεντινή, Κολομβία!

Σύμφωνα με την πιάτσα agents ο Νταμπίζας διαπραγματευόταν τον Κριστιάν Παλάσιος για περίπου 400.000 € το χρόνο, αλλά ο Ουρουγουανός προφανώς... βαρέθηκε να περιμένει ενώ του έσκασε και η καλή προσφορά από Μεξικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK