Ο ΠΑΟΚ έχασε τον... Ρέτσο του που δεν πάει στον Ολυμπιακό!

Παίκτης της Βασιλείας πρέπει να θεωρείται ο Κωνσταντίνος Δημητρίου, με 800.000€ για 4 χρόνια! Η... απόκρυψη από πλευράς "δικεφάλου" που διέρρεαν πως είναι... δεύτερος Τζανδάρης, η "χυλόπιτα" που τους έριξε ο 19χρονος και το νέο "χουνέρι" (μετά τον Κουρμπέλη) που τους έκανε οι ατζέντης Αποστολόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ έχασε τον... Ρέτσο του που δεν πάει στον Ολυμπιακό!

Εδώ ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει ένα πρωτάθλημα που είχε φέρει στην αγκαλιά του, με την απώλεια ενός νεαρού, ταλαντούχου ποδοσφαιριστή θα ασχοληθεί; Δεν είναι όμως, έτσι τα πράγματα γιατί θέλει... τρόπο όχι μόνο για να παίρνεις τους τίτλους αλλά και για να παίρνεις (βλέπε Κουρμπέλης) ή και να... κρατάς (βλέπε Δημητρίου) παίκτες...

Αν υιοθετήσουμε την άποψη που κυκλοφορεί στη διεθνή πιάτσα agentsο Κωνσταντίνος Δημητρίου (περί αυτού ο λόγος) είναι ένας παίκτης που κάλλιστα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε περίπτωση... Ρέτσου του "δικεφάλου"! Στόπερ κι αυτός, πάνω κάτω με τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά (1,85 ύψος, διαβάζει τις φάσεις, έχει καλές τοποθετήσεις και άνεση να κατεβάζει την μπάλα), διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας ήδη... βγάλει φήμη στο εξωτερικό.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που θα τον χάσει... τσάμπα και θα πάει σε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα, στη Βασιλεία που έκανε την Τετάρτη το τεράστιο διπλό στην έδρα της Σίτι, στο Μάντσεστερ. Μάλιστα ο Δημητρίου προορίζεται για το ρόστερ της πρώτης ομάδας της Βασιλείας, την σεζόν 2018 -19!!

Επικοινωνιακά ο Οργανισμός ΠΑΟΚ, λόγω και των καταστάσεων που προέκυψαν, ουσιαστικά την έθαψε την υπόθεση Δημητρίου. Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν τον συνέφερε κιόλας να βγει προς τα έξω, πως η Βασιλεία του "έκλεψε" ένα χαβιαρωμένο ταλέντο, το οποίο οι "ασπρόμαυροι" δεν κατάφεραν να τον πείσουν να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι).

ΠΑΛΙ... ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!!

Πρόκειται δε για... διπλή ήττα του ΠΑΟΚ αφού εκτός από την απώλεια του Δημητρίου ο Οργανισμός του "δικεφάλου" για δεύτερη φορά σε λιγότερο από δίμηνο δεν κατάφερε να τα... βγάλει πέρα με τον δαιμόνιοFifa agentΑντώνη Αποστολόπουλο. Το φιάσκο Κουρμπέλη σε αυτόν το... χρέωσαν (συνέφερε προφανώς) και επικοινωνιακά διέρρεε από την Θεσσαλονίκη τέλη Γενάρη – αρχές Φλεβάρη πως θα τον "τελείωναν" και θα του έπαιρναν όλους τους παίκτες που εκπροσωπούσε κι άλλες τέτοιες... αγριάδες.

Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις ο Αντώνης Αντωνόπουλος όχι μόνο δεν έχασε τον Δημητρίου αλλά του εξασφάλισε κιόλας ένα σούπερ συμβόλαιο στην Τσαμπιονλιγκάτη Βασιλεία! Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ζήτησε από τον 19χρονο στόπερ να παρατήσει τον συγκεκριμένο μάνατζερ και να μιλήσουν απευθείας μεταξύ τους αλλά ο Δημητρίου δεν το δέχτηκε και τους παρέπεμψε στον άνθρωπο που αποτελούσεpersona non grataστον οργανισμό του "δικεφάλου".

Το αποτέλεσμα ήταν η τελική προσφορά του ΠΑΟΚ (για την ακρίβεια ήταν η τρίτη!) κι αφού πρώτα μίλησαν με τον Κωνσταντίνο Δημητρίου και του ανέπτυξαν το πλάνο τους, μέσω δικηγόρου να αποστείλει εγγράφως (για συμβόλαιο ως το 2021) στονagent Αποστολόπουλο κι αυτός με... ευγενικό τρόπο να τους γειώσει!!

Στο στυλ ότι εξέτασαν από κοινού με τον νεαρό την προοπτική του ΠΑΟΚ και συναποφάσισαν να ακολουθήσουνένα διαφορετικό πλάνο, με στόχευση σε συλλόγους του εξωτερικού και σε πρωταθλήματα που ταιριάζουν στο αγωνιστικό του στυλ, κυρίως δε με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές συγκριτικά με την επίσημη πρότασή τους. Η απάντηση δόθηκε εγγράφως μαζί με την ενημέρωση από πλευράς Αποστολόπουλου στον ΠΑΟΚ πως ήδη υπάρχουν επαφές με ομάδες του εξωτερικού που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

ΤΟ... ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΜΕΙΛ ΣΤΗ ΓΚΟΝΤΣΑΡΕΒΑ

Οι εξελίξεις στην υπόθεση ήταν ραγδαίες: την 1η Μαρτίου η Μαρία Γκοντσάρεβα ενημερώνεται με μέιλ από την Βασιλεία (που έφερε την υπογραφή του γενικού διευθυντή Ρόλαντ Χέρι) πως στις 5 Μαρτίου (Δευτέρα) σκοπεύουν να συναντήσουν τον Δημητρίου στην ελβετική πόλη για να μιλήσουν μαζί του στην προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας. Και ζητούσαν την (τυπική) άδεια από τον ΠΑΟΚ προκειμένου ο παίκτης του (που μένει όμως, ελεύθερος το καλοκαίρι) να ταξιδέψει στη Βασιλεία (παρεμπιπτόντως πέρασε κι από ιατρικές εξετάσεις)!

Στο δια ταύτα: σύμφωνα με την μανατζερική πιάτσα ο Δημητρίου μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί αλλά θα πρέπει ήδη να λογαριάζεται από τώρα παίκτης της Βασιλείας. Φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο 4 χρόνων, με ΚΑΘΑΡΕΣ ετήσιες αποδοχές κοντά στις 200.000 ευρώ !! Συνολικά δηλαδή 800 χιλιάρικα. Δεν τα λες λίγα, όταν η προσφορά του ΠΑΟΚ δεν ξεπερνούσε τις 45.000 ετησίως...

Η ΑΛΛΑΓΗ... ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΣΙΑΜΠΑΝΗ

Τι πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση Δημητρίου, εκτός από την κακή σχέση τους (λόγω της υπόθεσης Κουρμπέλη) με τον πανίσχυρο μάνατζερ Αποστολόπουλο; Την αλλαγή οικονομικής πολιτικής στις ανανεώσεις των ταλέντων του από την Ακαδημία. Αφορμή στάθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο (του 2017) η ανανέωση του Μάριου Σιαμπάνη προσφέροντάς του ένα "χρυσό" συμβόλαιο ως το 2019: 150.000 ετησίως σύμφωνα με την πιάτσαagents,100.000 ευρώ σύμφωνα με την ομάδα.

Μιλάμε για τερματοφύλακα γεννημένο το 1999, που θεωρείται σούπερ ταλέντο, τέτοιο που φλέρταραν μαζί του ομάδες του εξωτερικού και με ατζέντη τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Δεν ξέρω αν μέτρησε η σχέση του τελευταίου με τον Ολυμπιακό, που... δημιούργησε τον φόβο στους "ασπρόμαυρους" να μην καταλήξει στου Ρέντη και έτσι του πρόσφεραν σούπερ αποδοχές.

Ο 19χρονος κίπερ και στην πρώτη ομάδα δεν παίρνει ευκαιρίες (το αντίθετο μάλιστα αφού εκτός από τους Πασχαλάκη, Γλύκο το καλοκαίρι ο Λούμπος Μίχελ πήγε και τα έσκασε – 1,4 εκατ.€ - για τον Αργεντινό Ρέι), με φυσικό επακόλουθο να υπάρχει και το σχετικό ξενέρωμα από την πλευρά του! Και η Μαρία Γκοντσάρεβα... εξαιτίας του έκοψε μετά... μαχαίρι τα υψηλά συμβόλαια για τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες της ομάδας.

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΖΑΝΔΑΡΗ

Για τον Δημητρίου στην ελληνική μανατζερική πιάτσα είχε διαδοθεί από τους "ασπρόμαυρους" πως δεν ανανέωνε στον ΠΑΟΚ επειδή... φλέρταρε με τον Ολυμπιακό (οι "ερυθρόλευκοι" τον ήθελαν και πριν 4 χρόνια, μαζί με τους Ξάνθη, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό άλλα οι Λαγωνίδης - Αβραμίδης – Πουρλιοτόπουλος κατάφεραν να τον πάρουν από τα Γιαννιτσά στη Τούμπα).

Μάλιστα κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ... δηλητηρίαζαν την διαπραγμάτευση ανανέωσης τους προεξοφλώντας πως θα αποτελούσε... δεύτερο Τζανδάρη που θα εγκατέλειπε την Τούμπα για του Ρέντη. Διαψεύστηκαν, λοιπόν, αφού ο Δημητρίου θα συνεχίσει με την φανέλα της Βασιλεία.

Και... εκτέθηκαν για μια ακόμη φορά από τον Αντώνη Αποστολόπουλο ο οποίος έκανε το καλύτερο για τον πελάτη του: ζητούσε 75.000€ το χρόνο από τον ΠΑΟΚ που δεν του τα έδωσε και αυτός τον έκλεισε με 800.000€ σε ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ!!!

Το χειρότερο δε για τους ανθρώπους του "δικεφάλου" είναι πως τόσο με τον Κουρμπέλη, όσο και με τον Δημητρίου οι ποδοσφαιριστές εμπιστεύτηκαν τελικά τον μάνατζερ τους. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο πως οι άνθρωποι του "δικέφαλου" διέδιδαν προς τα έξω αλλά και γενικότερα κατηγορούσαν τονFifa agentΑντώνη Αποστολόπουλο εκτός του οτι ήθελε να πάει τον Δημητρίου στον Ολυμπιακό (όπως και τον... Λημνιό) πως είναι ασύμφορο να μιλάει ο ΠΑΟΚ μαζί του γιατί ζητάει υψηλά συμβόλαια για τους παίκτες του, όπως στην περίπτωση ανανέωσης του Κλάους Αθανασιάδη και το καλοκαίρι του Ελ Καντουρί (dealστο οποίο διαμεσολάβησε ο "Ιταλός" με τον Ραϊόλα)!

ΥΓ. Πάντως στην υπόθεση Κουρμπέλη και πλέον υπό το... φως των τελευταίων εξελίξεων στον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ποδόσφαιρο μαζί με ...παγκόσμιους συμπαίκτες, φαίνεται να δικαιώνεται ο εν λόγω ατζέντης για την επιλογή τους να μείνουν στο τριφύλλι και να απορρίψουν την σούπερ προσφορά του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ!!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK