Ο τίτλος που θα έχει ο Γκράντ και ο "έτοιμος" Νταμπίζας

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η άφιξη Γκράντ στον ΠΑΟ, στην... εποχή της Pan Asia. Μάλιστα ο Πιεμπονγκσάντ ανακοίνωσε στον Αλαφούζο και τις αρμοδιότητές του 63χρονου κι είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον "έτοιμο" τεχ. διευθυντή Νταμπίζα. Τι ισχύει με Γιώργο Δώνη και οι εγγυήσεις που ζητάει.

Ο τίτλος που θα έχει ο Γκράντ και ο "έτοιμος" Νταμπίζας

Αν τελικά η Pan Asia γίνει ιδιοκτήτρια στον Παναθηναϊκός, η παρουσία του 63χρονου Αβραάμ Γκράντ θεωρείται 110% δεδομένη. Την έχει αποδεχτεί άλλωστε και ο Γιάννης Αλαφούζος. Μάλιστα θα έχει τον τίτλο του GM (γενικός διευθυντής). Αυτό σημαίνει θεωρητικά πως μπορεί ο Αλαφούζος να βάλει τον δικό του τεχνικό διευθυντή, δηλαδή τον Νίκο Νταμπίζα.

Τον πρότεινε άλλωστε και το Σάββατο στον Ταιλανδό μπρόκερ, λέγοντας μάλιστα πως του έχει...έτοιμο τον Νταμπίζα! Μαζί με το όνομα του Γιώργου Δώνη για προπονητή. Ο Παϊρότζ για τέτοιες λεπτομέρειες τον παρέπεμψε στον... Γκράντ. Του ομολόγησε πάντως πως έχει σε εκτίμηση και συμβουλεύεται συχνά τον Σβέν Γκόραν Ερικσον...

Στο δια ταύτα και ειδικότερα για το θέμα του νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό, η υποψηφιότητα του Δώνη θα εξαρτηθεί από τις εγγυήσεις που θα πάρει στο οικονομικό, το οποίο θα έχει σχέση και με το ρόστερ της νέας σεζόν. Για παράδειγμα ο κορυφαίος σύγχρονος Έλληνας τεχνικός θέλει πάση θυσία την παραμονή των Κάτσε (με αγορά;), Λουντ, Δώνη...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK