Οι δύο που την "πάτησαν" χοντρά με τη ματαίωση του ντέρμπι στην Τούμπα

Το "wtf" του Μίχαελ Σκίμπε και του Πολ Κουτσολιάκου, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν όσο ποτέ άλλοτε για να φτάσουν στην Τούμπα και δεν είδαν ποτέ τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Το χουνέρι που υπέστησαν μέσα από ένα "ζουμερό" παρασκήνιο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Είναι να μην σε θέλει. Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό που έπαθαν ο (ομοσπονδιακός προπονητής) Μίχαελ Σκίμπε από τη μία και ο (γνωστός ατζέντης) Πολ Κουτσολιάκος από την άλλη;

Αμφότεροι ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής από τη Φρανκφούρτη προκειμένου να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις σουίτες της Τούμπας για το μεγάλο ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού! Το οποίο όμως δεν είδαν ποτέ, όπως όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο και φυσικά οι τηλεθεατές.

Μόνο που σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους Σκίμπε και Κουτσολιάκος ταλαιπωρήθηκαν πολύ πιο πολύ.

Γιατί; Διότι η κακοκαιρία σ' ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας δεν επέτρεψε την προσγείωση στο "Μακεδονία", παρά τις δύο προσπάθειες του πιλότου, κι αναγκαστικά το αεροσκάφος έφτασε μέχρι τη Χρυσούπολη (νομός Καβάλας) για να πατήσει... έδαφος!

Μετά η πρόσβαση στη Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να γίνει οδικώς. Γι' αυτό και ναύλωσαν ταξί με την ελπίδα ότι θα προλάβουν να είναι στο γήπεδο τη στιγμή της σέντρας.

Μια σέντρα βέβαια που δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα πληροφορήθηκαν από τη ραδιοφωνική μετάδοση τον τραυματισμό του Γκαρθία, την αποχώρηση των ομάδων και φυσικά τη ματαίωση του αγώνα.

Προφανώς κι αν φαντάζονταν τέτοια ταλαιπωρία για το... τίποτα, θα είχαν επιλέξει να μείνουν στη Φρανκφούρτη. Τουλάχιστον αποζημειώθηκαν μ' ένα καλό δείπνο σε εστιατόριο της πόλης. Κάτι ήταν κι αυτό...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK