"Όχι" του Δώνη σε 1,8 εκ. το χρόνο της Ζάμαλεκ!!

“Είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο για να αρνηθείς ξανά” θα μπορούσε να ήταν η ατάκα του προέδρου της Ζάμαλεκ στον 49 χρόνο κόουτς, θέλοντας να εκμεταλλευτεί πως είχε συμφωνία χωρίς συμβόλαιο με τον ΠΑΟ. Ο Δώνης όμως, όπως πριν ένα χρόνο έτσι και τώρα την απέρριψε. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

"Όχι" του Δώνη σε 1,8 εκ. το χρόνο της Ζάμαλεκ!!

Τι κι αν πλέον έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, ακόμη και για...επίμαχους όρους των συμβολαίων που τους πήραν καιρό. Τι κι αν λειτουργεί ως εν δυνάμει προπονητής των “πράσινων” σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις. Οι προτάσεις συνεχίζουν να έρχονται στον Γιώργο Δώνη .

Η αποκάλυψη του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ:

1.Ο 49χρονος κόουτς έχει πολύ καλό όνομα στις αραβικές χώρες. Πριν τα βρει με τον ΠΑΟ απέρριψε 1,7 εκ. € ετησίως για τον ίδιο & το 5μελές τιμ του από μικρομεσαία ομάδα της Σ. Αραβίας ενώ βρέθηκε στην short list των 3 υποψηφίων για την πρωταθλήτρια Αιγύπτου Αλ Αχλί(πήγαν τελικά στον Γάλλο Καρτερόν).

2.Για να έρθει,λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες ο “αιώνιος” αντίπαλος της Αλ Αχλί στην Αίγυπτο, η δημοφιλής Ζαμαλεκ, για να του καταθέσει επισήμως μια σούπερ προσφορά για κλειστό 2ετες συμβόλαιο! Μιλάμε συνολικά για 3,6 εκατ. €!!

3.Το γεγονός πως ο Δώνης δεν έχει υπογράψει ακόμη το 3ετες συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό μάλλον... έβαλε ιδέες στον ιδιόρρυθμο Αιγύπτιο πρόεδρο, ο οποίος προσπάθησε να δελεάσει τον Δώνη σχεδόν με νταμπλ αποδοχές από εκείνες του περασμένου καλοκαιριού

4.Ήταν 27 Ιουλίου του 2017 όταν ο Δώνης συναντιόταν με τον Μορτάντα Μανσούρ στο Ιντερκοντινένταλ της Λεωφόρου Συγγρού και τον άκουγε να του προσφέρει την θέση του προπονητή στην Ζάμαλεκ για ένα χρόνο με περίπου 1 μύριο. Είπε όχι τότε αφού ήδη είχε συζητήσει με τον ΑΠΟΕΛ για να επιστρέψει στην Κύπρο

5.Ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ, που έχει και την φήμη του μεγάλου “προπονητοφάγου”, ψάχνει ξανά κόουτς και ο Δώνης μάλλον είναι ένα... απωθημένο. Μόνο που ξανά του αρνήθηκε , έχοντας πάλι δώσει τον λόγο του σε άλλη ομάδα (ΠΑΟ)

6.Συμβόλαιο βέβαια με το “τριφύλλι” ο Δώνης δεν έχει ακόμη υπογράψει, συνεχίζει τις διακοπές του (από την Χαλκιδική στην Κω) και στην Αθήνα θα επιστρέψει την Παρασκευή ενώ η πρώτη της ομάδας είναι την άλλη Τετάρτη!

7.Όσον αφορά στις αποδοχές του ίδιου και των συνεργατών του στον Παναθηναϊκό, έχουν διαρρεύσει τα εξής ποσά: 700.000 € τον πρώτο χρόνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK