Πάρντο για Γαλατά, Ενρίκε ή Ουάρντα προς Ατρόμητο!

Με πόσα λεφτά προτάθηκε στην Πρωταθλήτρια Τουρκίας ο Κολομβιανός εξτρέμ; Ποια κίνηση δείχνει πως εξετάζεται και ως τι; Γιατί δεν παίζει του Ουάρντα στη Γαλατά και ποιος της Έβερτον τού "τρώει" την θέση. Και η επαφή Σπανού -Σαββιδη για 4ο δανεικό από τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Πάρντο για Γαλατά, Ενρίκε ή Ουάρντα προς Ατρόμητο!
EUROKINISSI

Τέσσερα μικρά "Ευαγγέλια" στη... συσκευασία του ενός:

1. Ο Πάρντο όχι μόνο έχει προταθεί στην Γαλατά, αλλά η πρωταθλήτρια Τουρκίας εξετάζει κιόλας την περίπτωσή του. Σε βαθμό που ζήτησε και την αξιολόγηση του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας. Μάλιστα -όπως λέγεται στη γειτονική χώρα- η Γαλατά με 2 εκατ. € θα μπορούσε να κάνει δικό της τον Κολομβιανό ακραίο! Αρκεί βέβαια να το αποφασίσει και κυρίως αν τον θέλει για βασικό ή για... παγκίτη!

2. Αντιθέτως θέμα Ουάρντα δεν φαίνεται να υπάρχει, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, για τη Γαλαταά. Κι ας έγραψαν τα τουρκικά ΜΜΕ... Άλλωστε για τη θέση του Αιγύπτιου η "Τσιμ Μπομ" είναι έτοιμη να κλείσει τον Νιγηριανό αριστερό εξτρέμ Χένρι Ονιεκούρου (με χρηματιστηριακή αξία 9 εκ.), δανεικό από την Έβερτον!

3. Στον Ατρόμητο θέλουν και σύμφωνα με την πιάτσα agents "παλεύουν" να αποκτήσουν και τέταρτο δανεικό παίκτη από τον ΠΑΟΚ. Πρωτοκλασάτο, με χαρακτηριστικά επιθετικού ακραίου που θα μπορεί να σταθεί και ως "δεκάρι". Με τον Σπανό να μιλάει απευθείας με Σαββίδη για να "κατεβάσει" στο Περιστέρι έναν από τους Ενρίκε ή Ουάρντα!

4. Ο Ατρόμητος πάντως έκανε την έκπληξη με την ανακοίνωση του Μπάλαζ Μέγερι, μια υπόθεση που δούλεψε αθόρυβα και μεθοδικά ο τεχνικός του διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος. Και τον άρπαξε την τελευταία στιγμή αφού "φλέρταρε" και με άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ανόρθωση!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK