Πότε έκλεισε ο Τουρέ στον Ολυμπιακό

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στον Ολυμπιακό δικαιολογημένα δεν ήθελαν λόγω Γιάγια να αποπροσανατολιστεί η ομάδα ενόψει της ευρωπαϊκής ρεβάνς με την Μπέρνλι αλλά στην πιάτσα agents κυκλοφορούν ήδη λεπτομέρειες του deal με τον Ιβοριανό σούπερ σταρ.

Manchester City's Yaya Toure, left, celebrates scoring a goal with Manchester City's Leroy Sane during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester City at the London stadium, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's Yaya Toure, left, celebrates scoring a goal with Manchester City's Leroy Sane during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester City at the London stadium, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο... Γιάγια Τουρέ και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού μπορούν να περιμένουν δυο ημέρες λόγω Μπέρνλι. Η ομάδα δεν έπρεπε να αποπροσανατολιστεί ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς, αλλά η... αγγλική διαρροή για τον Ιβοριανό σούπερ σταρ χάλασε το πλάνο των "ερυθρόλευκων" διοικούντων.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας, βέβαια, δεν διάψευσαν τα περί Γιάγια Τουρέ. Πως να το κάνουν άλλωστε εφόσον ισχύει αυτό που κυκλοφορεί στην πιάτσα agents και θέλει τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει εδώ και περίπου 10 ημέρες!

Δηλαδή πριν από το πρώτο ματς κόντρα στην Μπέρνλι, Τουρέ και Ολυμπιακός έδωσαν τα χέρια για τη μεγάλη επιστροφή. Δεν ήθελαν, όμως, με τίποτα να διαρρεύσει, παρότι το deal δεν εξαρτάται από το αν θα προκριθούν οι “ερυθρόλευκοι” στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό σημαίνει πως ο Τουρέ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό και η τεράστια μεταγραφή του θα γίνει ό,τι κι αν συμβεί αύριο στο "Τέρφ Μούρ"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK