Το ...στρατηγείο μπουτίκ και οι ...οντισιόν για τον Παναθηναϊκό

Μέχρι την Ιταλία έφτασε η φήμη για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟ, με δημοσίευμα για... προ των πυλών επενδυτή και ονοματεπώνυμο τ. Διευθυντή. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την επαγγελματική προεργασία που γίνεται για την στελέχωση ομάδας και ΠΑΕ, ώστε να μην χαθεί χρόνος αν ολοκληρωθεί το deal.

Το ...στρατηγείο μπουτίκ και οι ...οντισιόν για τον Παναθηναϊκό

Ενα μάλλον... ξεκούδουνο αποκλειστικό δημοσίευμα στην Ιταλία, για "νέο τεχνικό διευθυντή" στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται σαν “επιλογή του νέου επενδυτή” που βρίσκεται... προ των πράσινων πυλών, λογικό ήταν να προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, αν όχι μεγάλη έκπληξη.

Για όσους δεν το... πήραν χαμπάρι, η ιταλική ιστοσελίδα "calcionews24.com", ανέφερε τα παραπάνω με... ονοματεπώνυμο. Αυτό του Πασκουάλε Σενσίμπιλε! Πρώην τεχνικός διευθυντής της Σαμπντόρια που έχει δουλέψει σε Ρόμα, Ιντερ, Παλέρμο ενώ τα τελευταία χρόνια η καριέρα του ήταν επιπέδου ομάδων τύπου Μάντοβα, Τραπάνι και Αλεσάντρια!!

Μιλώντας παρεμπιπτόντως με ανθρώπους που γνωρίζουν πάρα πολλά χρόνια την ιταλική ποδοσφαιρική πιάτσα για το τι εστί Σενσίμπιλε εισπράξαμε την αίσθηση πως... έχει μείνει πίσω στη δουλειά του, κοινώς... παρωχημένος, που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να... στηρίξει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ όπως αυτό που περιγράφεται για τον... νέο Παναθηναϊκό.

Το εν λόγω δημοσίευμα δεν... στεκόταν μόνο στον Σενσίμπιλε αλλά το προχωρούσε ακόμη περισσότερο. "Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι συντάκτες του www.calcionews24.com ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια νέα τις επόμενες εβδομάδες. Ο σύλλογος είναι σε οικονομικές δυσκολίες και η ομάδα θα μπορούσε να καλωσορίσει έναν νέο επενδυτή που ενδιαφέρεται για την αναγέννηση του Παναθηναϊκού. Και η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της διοίκησης. Αρκετά διαφορετικά προφίλ ανθρώπων είναι υποψήφιοι αλλά για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή είναι δεδομένο το όνομα του Πασκουάλε Σενσίμπιλε"!

Τι ξέρει το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ; Πως το επενδυτικό fund που θέλει τον Παναθηναϊκό στο περιθώριο το MOU που είναι να υπογραφεί, έχει ανθρώπους που κάνουν ήδη τη σχετική προεργασία, έτσι ώστε αν ολοκληρωθεί σε 3- 4 μήνες το deal και μπει μπροστά το πρότζεκτ, να μην χάσουν χρόνο στον προγραμματισμό και τη στελέχωση της ομάδας και της ΠΑΕ.

Εξ ου και οι συζητήσεις και τα ίντερβιου που γίνονται εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, έχοντας στήσει το στρατηγείο τους σε... μπουτίκ ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας! Για παράδειγμα: μπορεί να ακούγεται υπερβολικό ασχολούνται όμως, από τώρα από το θέμα του προπονητή μέχρι του τεχνικού διευθυντή αλλά και του πλαισίου δουλειάς του! Δεν είναι τυχαίο πως έχουν γίνει μέχρι τώρα τουλάχιστον 4 ραντεβού με υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές!

Η στήλη δεν γνωρίζει αν ο Σενσίμπιλε ήταν ανάμεσά τους αλλά αρκετοί- που έχουν ερωτηθεί-θα ήθελαν τον Νίκο Νταμπίζα να επιστρέψει. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί ο Νταμπίζας (το πιθανότερο). Ακούγεται πως με τα τωρινά δεδομένα πάντως φαβορί εμφανίζεται ξένος, όχι πάντως Ιταλός. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή – τσιφ σκάουτερ ενώ θα προτιμηθεί Έλληνας αθλητικός διευθυντής ή τιμ μάνατζερ, παλαίμαχος της ομάδας...

ΥΓ1 Η... εκκαθάριση που γίνεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλλαφούζο για ορισμένους - που προφανώς γνωρίζουν – δεν είναι τυχαία με την ... επόμενη ημέρα. Σαν να της... ανοίγει το δρόμο και μάλιστα για καίριες θέσεις

ΥΓ2 Το... μεταβατικό στάδιο προβλέπει και ένα μικρό και ευέλικτο σχήμα ... διαχείρισης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK