Είναι ιταλικό σενάριο και εμπλέκει Ολυμπιακό - Ουντινέζε - Γουότφορντ και Βερόνα!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν στη γειτονική χώρα, η Βερόνα (που υποβιβάστηκε) δεν ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Βούκοβιτς, για τον οποίο όμως ενδιαφέρεται σοβαρά πλέον η Ουντινέζε!

Οι "Φριουλάνι" ρώτησαν την τιμή του, αλλά τα 2,5 εκατ. που άκουσαν δεν... παίζουν. Τουλάχιστον στο δεδομένο timing, παρότι ο Βουκοβιτς συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εδώ, λοιπόν, έρχεται και "κολλάει" ο... Ορέστης Καρνέζης, που παίζει δανεικός στη Γουοτφορντ από την Ουντινέζε, αλλά ουσιαστικά αποτελεί ιδιοκτησία της οικογένειας Πότσο.

Ο Καρνέζης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, οι Μαρινάκης - Βρέντζος με τους Πότσο καλή σχέση και συνεργασία τα τελευταία χρόνια, ενώ και οι εμπλεκόμενοι ατζέντηδες μπορουν να βοηθήσουν με τις άκρες τους στην πλατείας Αλεξάνδρας και στο Ούντινε.

Απομένει να δούμε αν μιλάμε για πραγματικό σενάριο, το οποίο θα μετακινήσει τον Καρνέζη στον Ολυμπιακό και τον Βούκοβιτς στην Ουντινέζε...

ADVERTISING

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Και δεύτερο "όχι" για τον Κουρμπέλη!!
Ο Ντοναρούμα, τα 3 εκ. και ο... Ολυμπιακός!