"Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια"

Με μια σπάνια δημόσια τοποθέτησή της ανήμερα των 50ών γενεθλίων του, η οικογένεια του Γερμανού πιλότου καθησύχασε τους εκατομμύρια φίλους του, λέγοντας πως λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα που θα μπορούσε. Επιπλέον, το 'Michael Schumacher app' είναι γεγονός.

"Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια"

Ανήμερα των 50ών γενεθλίων του Μίκαελ Σουμάχερ, η οικογένεια του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 έσπασε τη σιωπή της, δηλώνοντας πως ο 'Σούμι' βρίσκεται στα καλύτερα δυνατά χέρια.

Στις 18 Δεκεμβρίου, η Νίκη Μπάκουλη έγραφε στο 'Never give up του Μίκαελ Σουμάχερ', για το γερμανικό περιοδικό και το βρετανικό σάιτ που μετέδωσαν ότι η ζωή του θρύλου της F1 δεν εξαρτάται πια από τα μηχανήματα, τονίζοντας όμως ότι η οικογένειά του δεν είχε τοποθετηθεί σχετικά.

Κάτι που συνέβη μια μέρα πριν τα 50ά γενέθλια του Γερμανού πιλότου, τον οποίο ουδείς, πλην των γιατρών και της οικογένειάς του, έχει δει από το 2012 και το φοβερό ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις.

"Να είστε βέβαιοι ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και ότι κάνουμε κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε", έγραψε η οικογένεια σε μια σπάνια τοποθέτησή της σχετικά με την κατάστασή του. "Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι ακολουθούμε την επιθυμία του Μίκαελ και κρατάμε μια τόσο διακριτική στάση όσον αφορά ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα όπως η υγεία του", συμπλήρωνε η τοποθέτηση.

Η οικογένεια προανήγγειλε και την κυκλοφορία του επίσημου Michael Schumacher application, με το οποίο οι εκατομμύρια φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν τις μεγάλες του στιγμές στις πίστες της Formula 1. "Aυτό το app είναι άλλη μια μεγάλη στιγμή στην προσπάθειά μας να είμαστε σωστοί απέναντι σε εκείνο και σε εσάς, γιορτάζοντας τα επιτεύγματά του. Ο Mίκαελ μπορεί να είναι περήφανος γι' αυτά, όπως είμαστε και εμείς".

Michael Schumacher of Germany, right, Nico Rosberg of Germany, left, and Mercedes GP F1 team Principal Ross Brawn, pose during new F1 W03 official presentation of Mercedes GP Formula one team 2012 at the Montmelo racetrack near Barcelona, Spain, Tuesday, Feb. 21, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
Michael Schumacher of Germany, right, Nico Rosberg of Germany, left, and Mercedes GP F1 team Principal Ross Brawn, pose during new F1 W03 official presentation of Mercedes GP Formula one team 2012 at the Montmelo racetrack near Barcelona, Spain, Tuesday, Feb. 21, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

(Νίκο Ρόσμπεργκ, Ρος Μπρον, Μίκαελ Σουμάχερ με τα χρώματα της Μερσέντες, το Φεβρουάριο του 2012)

Όπως δήλωσε ο Ρος Μπρον, ο άνθρωπος πίσω από τις επιτυχίες του Σουμάχερ με τη Μπένετον και τη Φεράρι, ο οποίος έχει επισκεφτεί τον κλινήρη Γερμανό στην Ελβετία, "είμαι σε διαρκή επαφή με τη συζυγό του, Κορίνα, και συμφωνώ απολύτως με την απόφασή της να κρατάει τέτοια σιγή ιχθύος. Ο Μίκαελ ήταν πάντα ένας άνθρωπος που προσπαθούσε να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας".

Είναι ευχής έργον το ότι η οικογένεια διάλεξε τα 50ά γενέθλια για να σπάσει την κατά τ' άλλα αδιαπέραστη σιγή της, ενημερώνοντας πως ο Μίκαελ παίρνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και προετοιμάζοντας το κοινό για το επίσημο app του Γερμανού.

Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη φορά που θα τοποθετηθεί δημοσίως, θα έχει εξίσου καλά ή και ακόμα καλύτερα νέα.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Manu Fernandez)

News 24/7

24MEDIA NETWORK