GP Γερμανίας: Χωρίς λάθος πήρε ο Marquez την pole

Αλάνθαστος ήταν ο Marc Marquez στις κατατακτήριες δοκιμές του γερμανικού grand prix κατακτώντας την pole positsion. Barbera και Rossi συμπληρώνουν την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

GP Γερμανίας: Χωρίς λάθος πήρε ο Marquez την pole

Ο Marc Marquez ήταν κυρίαρχος στις κατατακτήριες δοκιμές του γερμανικού grand prix και κάνοντας μια αψεγάδιαστη προσπάθεια θα εκκινήσει πρώτος στον κυριακάτικο αγώνα.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda έχει δημιουργήσει παράδοση στην πίστα του Sachsenring, με τρεις pole και ισάριθμες νίκες από το 2013, και φυσικά θέλει να συνεχίσει ανάλογα εφέτος καταρρίπτοντας, αν μπορέσει, και το δικό του ρεκόρ γύρου.

Ο Hector Barbera, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη το Σάββατο έχοντας το δεύτερο καλύτερο χρόνο, θα ήθελε πολύ να τον απειλήσει. Περισσότερες πιθανότητες πάντως έχει ο Valentino Rossi, ο οποίος θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο ικανοποιημένος από την τρίτη θέση που κατέλαβε.

Αυτός που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα ήταν ο Jorge Lorenzo, ο οποίος είχε τρεις πτώσεις, με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός της πρώτης δεκάδας (11ος).

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK