Ο "εχθρός" του Μέσι τον... (ξανά)πάτησε τώρα που είναι κάτω

Δημοσιογράφος που έγινε γνωστός τελευταία λόγω της κόντρας του με τον Λιονέλ Μέσι, βρήκε... πάτημα μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ρόμα και έβγαλε το... άχτι του. Παλαιότερα είχε... ξεκατινιαστεί με την αδερφή του Αργεντινού στα social media (φωτογραφίες)!

Ο "εχθρός" του Μέσι τον... (ξανά)πάτησε τώρα που είναι κάτω

Το όνομα του είναι Μάρτιν Λίμπερμαν. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Αργεντινή και όπως φαίνεται περίμενε στην... γωνία μία αποτυχία του Μέσι, με σκοπό να εκφράσει εκ νέου τις... ανησυχίες του για το ταλέντο του Λιονέλ.

Με αφορμή τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ρόμα, ο Λίμπερμαν βγήκε στην εκπομπή του και δυο φορές αναφέρθηκε στον, κατά πολλούς, κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, με απαξιωτικά σχόλια.

Αφού μίλησε για τις άσχημες εμφανίσεις του Μέσι στα δύσκολα παιχνίδια με την εθνική του ομάδα, στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα αρνητικά στατιστικά του 31χρονου επιθετικού, που τον θέλουν να μην σκοράρει στα νοκ άουτ παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ που έχουν φέρει αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα.

Κλείνοντας, ο Λίμπερμαν εξέφρασε την ανησυχία του για την παρουσία της Αργεντινής στο Μουντιάλ, λέγοντας πως θέλει να δει τον Μέσι να παίζει όπως με τις... μικρές ομάδες στην Ισπανία κόντρα σε εθνικές όπως το Βέλγιο.

Μέσα σε όλα, έχει τονίσει επανειλημμένως ότι δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον παίκτη...

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Το 2016 η αδερφή του Λιονέλ Μέσι, Μαρία Σολ, δεν άντεξε από την κριτική του Λίμπερμαν και τον... έκραξε μέσω του λογαριασμού της στο twitter!

Πως απάντησε ο δημοσιογράφος; " Μαρία Σολ, σου στέλνω τα φιλιά μου. Δεν μπαίνω σε σύγκρουση με γυναίκες όσον αφορά το ποδόσφαιρο ή οτιδήποτε άλλο".

Όπως καταλαβαίνετε, ο συγκεκριμένος τύπος... τρέφεται από αυτή την κόντρα και παραμένει στο προσκήνιο, αν και είναι διάσημος στην χώρα του.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK