Γι' αυτό θέλει τον Μπουφόν η Μπόκα Τζούνιορς

Δεν είναι... τρέλα των Αργεντινών, ούτε φήμη. Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει τον Τζίτζι Μπουφόν και τον θέλει ΤΩΡΑ! Πως δικαιολογούν την απόφασης τους στην διοίκηση και τι ξεχωριστό έχει ο 40χρονος τερματοφύλακας, που γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει ήπειρο.

Γι' αυτό θέλει τον Μπουφόν η Μπόκα Τζούνιορς
tevez buffon

Το φετινό πρωτάθλημα στην Αργεντινή έχει μία ιδιαιτερότητα. Διεξάγεται με 28 ομάδες, χωρίς όμως δεύτερο γύρο. Δηλαδή υπάρχουν μόνον 27 αγωνιστικές.

Η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στην κορυφή με 50 βαθμούς, τέσσερις πάνω από τη δεύτερη Γοδόι Κρους, έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον το Copa Sudamericana. Πρέπει δηλαδή να γίνουν... αρκούδες για να χάσει τον τίτλο και τη συμμετοχή στο Copa Libertadores της επόμενης περιόδου.

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει από τώρα τα σχέδια ενίσχυσης της ομάδας, αφού στο φετινό Libertadores έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.

Κάπου εδώ έρχεται το όνομα του Τζίτζι Μπουφόν. Όπως αναφέρουν κορυφαίες ιστοσελίδες στην Λατινική Αμερική, ο 40χρονος πορτιέρε είναι νούμερα ένα στόχος της Μπόκα! Ο λόγος απλός και κατανοητός.

Με τον Μπουφόν πιστεύουν πως ο βασικός τερματοφύλακας Ρόσι θα αποκτήσει ανταγωνισμό, ενώ ο έμπειρος Ιταλός θα προσδώσει εμπειρία και το πνεύμα του νικητή στην ομάδα. Όχι για το πρωτάθλημα φυσικά, αλλά για το Libertadores που η Μπόκα έχει να κατακτήσει από το 2007!

Το ερώτημα βέβαια που όλοι έχουν σκεφτεί είναι το εξής. Πως θα πείσουν τον Μπουφόν να... παρατείνει την καριέρα του λίγους μήνες ακόμα; Με δεδομένο πως ο Ιταλός έχει αφήσει να εννοηθεί πως κατά 99% κρεμάει τα γάντια του.

Έχουν βάλει για.... ψηστήρι τόσο τον Κάρλος Τέβες, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Γιουβέντους, όσο και τον κόσμο να κάνει επίθεση... αγάπης στον Μπουφόν (μέσω των social media) για να πεισθεί.

Λέτε να τα καταφέρουν και να δούμε τον Τζίτζι στην Αργεντινή;

News 24/7

24MEDIA NETWORK