Με Ολυμπιακό η δουλειά είχε... στραβώσει με Νότιγχαμ "όχι"

H Φόρεστ ανέβασε τα μεταγραφικά της έξοδα στα 18 εκατ. ευρώ, ολοκληρώνοντας μία ακόμη προσθήκη έναντι 3 εκατ.€. Ποιος είναι ο παίκτης που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Καράνκα και γιατί ο μάνατζέρ του είναι γνωστός στον Ολυμπιακό, επειδή θα του έφερνε εξτρέμ ο οποίος τελικά αποφάσισε να πάει στην Τουρκία για να κάνει... έξι συμμετοχές;

Με Ολυμπιακό η δουλειά είχε... στραβώσει με Νότιγχαμ "όχι"

Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ...

Οι Άγγλοι κινούνται "επιθετικά" στην αγορά και μετά τα 15.000.000 ευρώ για τον Ζοάο Καρβάλιο της Μπενφίκα, έκαναν δικό τους τον Χιλέλ Σουντανί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έναντι 3.000.000 ευρώ.

Ο 30χρονος Αλγερινός εξτρέμ ανακοινώθηκε από την Φόρεστ την Παρασκευή (29/6), ανεβάζοντας τα μεταγραφικά έξοδα της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη στα 18.000.000 ευρώ (μέχρι στιγμής).

Υπενθυμίζουμε πως ο Καράνκα έχει στη διάθεσή του εκτός από τους δύο προαναφερθέντες και τον Μάικλ Ντόουνσον που ήρθε ως ελεύθερος από την Χαλ, όπως και τους δανεικούς Ντιόγκο Γκονσάλβες (από την Μπενφίκα), Ζιλ Ντίας (από την Μονακό).

Το ενδιαφέρον στην ιστορία της μεταγραφής του Σουντανί είναι ο μάνατζέρ του ο οποίος είναι ιδιαιτέρως γνωστός στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον Βέλγο, Μπεν Κουιντέρ που το περασμένο καλοκαίρι ετοιμαζόταν να κάνει δουλειά στο μεγάλο λιμάνι, αλλά δεν του βγήκε αφού ο παίκτης για τον οποίο γινόταν το... προξενείο αποφάσισε να πάει στην Τουρκία.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Τέο Μπογκοντά...

Με Ολυμπιακό η δουλειά είχε... στραβώσει με Νότιγχαμ "όχι"

Δημοσιεύματα, τότε, ανέφεραν πως ο 22χρονος Βέλγος της Θέλτα άρεσε πολύ στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι και η διοίκηση ήταν αποφασισμένη να του τον φέρει.

Τελικά, πέρασε του Μπογκοντά. Ο παίκτης ήθελε ντε και καλά να πάει την Τραμπζονσπόρ. Αποτέλεσμα; Αποτυχία...

Ο ποδοσφαιριστής έγραψε μόλις έξι συμμετοχές με τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας και αποχώρησε.

Η Θέλτα, όμως, δεν τον κράτησε και τον έδωσε δανεικό στο δεύτερο μισό της σεζόν στο κλαμπ που τον είχε αναδείξει την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK